Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2587 artikelen gevonden. Artikel 76 tot 80
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: donderdag 12 januari 2017

Kruissnelheid terug voor Goudmijnaandelen!

We kregen in de voorbije weken wel vaker de vraag/opmerking of we goud nog wel volgden, want is was ‘zo akelig stil’. Maakt u zich vooral geen zorgen, bij Slim Beleggen blijft goud een fundamenteel actief dat constant in ons vizier staat.

Echter, wat de meeste beleggers moeten leren, is om niet iedere dag naar de GOUDPRIJS te kijken. En vooral niet ieder uur van de dag.

Je zit dan in een figuurlijke achtbaan, waar je emoties maar moeilijk vat op krijgen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 januari 2017

Beleggers verliezen het vertrouwen in goud

De GOUDPRIJS heeft er een bewogen beursjaar opzitten. In het jaar 2016 wist het gele edelmetaal tijdens de eerste maanden van het jaar flink in waarde te stijgen en het edelmetaal was zelfs even het best presterende product binnen de financiële markten.

Sinds de zomer zijn de rollen echter omgedraaid. De GOUDPRIJS zit sinds augustus in een dalende trend en steeds meer beleggers beginnen hun vertrouwen in het edelmetaal te verliezen. Per saldo wist de GOUDPRIJS in 2016 in waarde te stijgen, maar gezien de winsten die er in de zomer nog op de borden stonden, is dat slechts een schrale troost.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 11 januari 2017

Grootste Goud ETF groeide 179 ton in 2016

De grootste goud ETF zag een instroom van 179 ton goud aan nieuwe beleggingen. Er was een sterke correlatie tussen de GOUDPRIJS en het aantal participaties. Maar beleggers verkochten in de laatste....

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 7 januari 2017

GOUDPRIJS stijgt naar hoogste punt in 6 weken

De GOUDPRIJS is gestegen naar het hoogste punt in 6 weken tijd. Volgens analist......

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 5 januari 2017

Is dit slechts een correctie voor de GOUDPRIJS?

Sinds de zomer van 2016 hebben de goudbeleggers uit een ander vaatje moeten tappen. De GOUDPRIJS is namelijk sinds die tijd van richting veranderd en dat wist te zorgen voor hernieuwd pessimisme over de toekomst van het gele edelmetaal.

Zo lieten diverse zakenbanken de afgelopen tijd weten dat ze geen enkel heil zien in het edelmetaal. Sterker nog, de GOUDPRIJS zou de komende tijd volgens diverse analisten met nog tientallen procenten in waarde kunnen gaan dalen!

Deze grafiek van de GOUDPRIJS verdient de nodige aandachtLive koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$