Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2610 artikelen gevonden. Artikel 1016 tot 1020
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 17 juni 2014

Investeren in goud vergt enig geduld

Sommige investeerders dreigen hun geduld te verliezen met de edele metalen in het algemeen en met het goud in het bijzonder. De GOUDPRIJS slaagt er maar niet meer in om een tweede adem te vinden nadat een haussefase die jarenlang duurde (8 jaar om precies te zijn) stilviel.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 16 juni 2014

5 redenen waarom goudmijnaandelen klaar staan voor een nieuwe BOOM!!

Met het herstel van de GOUDPRIJS volgde uiteraard ook het herstel van de goudmijnaandelen. Na een furieuze start van 2014 zaten de goudmijnaandelen weer enkele maanden in het verdomhoekje. Maar de laatste dagen zette de goudmijnaandelen een spurtje neer waardoor de dalende trend werd omgebogen en waarbij men terug boven het 50-daags en 200-daags gemiddelde noteert.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 14 juni 2014

GOUDPRIJS zal stijgen wanneer Fed haar vergissing ziet

De GOUDPRIJS was tot dus ver dit jaar bij de beter presterende investeringen maar sommige waarnemers zijn toch wat teleurgesteld door de prestaties van de edele metalen. Zo heeft het zilver alle moeite van de wereld om opnieuw door de psychologisch belangrijke barrière van 20 dollar te raken. Het goud worstelt anderzijds telkens opnieuw met de kaap op 1,300 dollar.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 14 juni 2014

Roekeloze Fed kan GOUDPRIJS opjagen tot 5,000 dollar

Peter Schiff, chief executive officer van Euro Pacific Capital, staat er om bekend zich aan uitspraken te wagen die iemand anders niet doet of niet durft te doen. Hij is een veelgevraagd spreker op colloquia, ook al omdat Schiff een man is die niet op zijn tong is gevallen. Hij staat op de eerste plaats bekend als een goud bull.

Bron: Doijer & Kalff
Geplaatst: zaterdag 14 juni 2014

Is de devaluatie van de dollar onvermijdelijk?

Volgens Peter B. Meyer is een devaluatie van de dollar onafwendbaar geworden, nu de steun voor de wereldreservemunt in hoog tempo wegvalt. Gazprom wil gas in euro's afrekenen en Rusland voegt al enige tijd geen dollars meer aan haar reserves toe. Een devaluatie van de dollar gaat volgens Jim Rickards gepaard met een aanzienlijk hogere GOUDPRIJS.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$