EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1016 tot 1020 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: donderdag 4 september 2014

Goud naar $ 1.000 zou een goede zaak zijn

De GOUDPRIJS zit al sinds 2011 in een berenmarkt. Is dit een berenmarkt in een grotere stierenmarkt of is dit een berenmarkt die volgt op een stierenmarkt? De meningen zijn verdeeld. Momenteel zoekt de GOUDPRIJS weer de onderkant van het trendkanaal op. Een daling onder $ 1.260 zou betekenen dat de GOUDPRIJS er niet in slaagt om een hogere of gelijke bodem te zetten. Dan kan de GOUDPRIJS verder dalen naar $ 1.000. Dit zou eigenlijk best goed zijn voor de GOUDPRIJS.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 2 september 2014

We doen eens zot – Koop goudmijnaandelen … NU!

De GOUDPRIJS krijgt vandaag weer een forse tik te verwerken met een daling van net geen 2 % op het moment van schrijven. Toch is het een goed idee om goudmijnaandelen te kopen. De junior goudmijn index GDXJ staat sinds het begin van het jaar nog steeds meer dan 30 % hoger ondanks de daling van 3 % vandaag, sinds 1 juni hebben ze een stijging van 20 % gerealiseerd en de stijging is mogelijk nog lang niet ten einde.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 2 september 2014

GOUDPRIJS daalt opnieuw fors na sluitingsdag op Wall Street

De GOUDPRIJS maakt vandaag weer een sterke duikeling. Dit doet me terug denken aan de fantastische serie “House” waarin Doctor House altijd zei: “Toeval bestaat niet” en vooral “Iedereen liegt”. Naarmate de geopolitieke spanningen toenemen, zou de GOUDPRIJS een toevluchtsoord moeten zijn, maar niets is minder waar. De evolutie van de GOUDPRIJS is vooral van technische aard geworden. Het lijkt echter dat er algoritmes zijn die de GOUDPRIJS kunstmatig willen onderdrukken. Deze algo’s lopen door, ook al is de beurs gesloten. Bij de opening van de beurs stapelen deze verkooporders zich op wat resulteert in een forse daling van de GOUDPRIJS. Te ver gezocht? … Kijk eens naar Zerohedge.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 1 september 2014

Niet iedereen is even positief over het goud

U hebt op deze pagina al kunnen lezen dat Jeffrey Gundlach opnieuw potentieel ziet in het goud en dat zelfs op relatief korte termijn. De woorden van Gundlach waren echter nog niet koud of er kwam al kritiek op. Op de eerste plaats van Richard Ross, global technical strategist bij Auerbach Grayson. Die is het niet eens met de hedge fund manager.

U hebt op deze pagina al kunnen lezen dat Jeffrey Gundlach opnieuw potentieel ziet in het goud en dat zelfs op relatief korte termijn. De woorden van Gundlach waren echter nog niet koud of er kwam al kritiek op. Op de eerste plaats van Richard Ross, global technical strategist bij Auerbach Grayson. Die is het niet eens met de hedge fund manager.

Er is vanzelfsprekend altijd een kans dat de GOUDPRIJS zal stijgen. Ross stipt daarbij nogmaals aan dat de edele metalen een tamelijk onvoorspelbaar karakter hebben. Dat geldt voor het goud en voor de GOUDPRIJS, maar het geldt in nog hogere mate voor zilver en de zilverprijs. Maar Ross heeft zijn charts bij de hand.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 1 september 2014

De GOUDPRIJS stijgt het meest in … september

Goudkevers moeten niet wanhopig worden, september is traditioneel een van de sterkste maanden voor de GOUDPRIJS. De laatste 20 jaar kon de GOUDPRIJS gemiddeld genomen 3 % stijgen in de maand september, het doet daarmee veel beter dan de tweede beste maand – november – met een gemiddelde stijging van 1,8 %.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs