EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1041 tot 1045 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: dinsdag 19 augustus 2014

George Soros verdubbelt positie Goud

Het hedgefonds van George Soros, Soros Fund Management LLC, heeft zijn goudpositie bijna zien verdubbelen. De GOUDPRIJS noteert rond de $1300, een belangrijke psychologische grens voor beleggers. Ook de zilverprijs zwerft net onder de $20 per troy ounce. Ondanks dat de GOUDPRIJS de afgelopen weken een aantal keer onder de $1300 is gezakt blijken beleggers hun goudposities te hebben uitgebreid.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: maandag 18 augustus 2014

Weet de CIA wat er met het goud aan de hand is?

Investeerders in goud hebben dit jaar tot dus ver nog niet aan de feestdis gezeten. De GOUDPRIJS heeft enkele keren geprobeerd om uit de startblokken te komen maar het bleek telkens om een valse start te gaan. Iets of iemand houdt de GOUDPRIJS tegen, om welke reden dan ook. Maar recent werd een suggestie gedaan die tot nadenken stemt.

Weet de CIA meer over wat er met het goud aan de hand is? Er zou op de goudmarkt dan iets spelen wat van groot politiek belang is. Mogelijk heeft het te maken met China, mogelijk ook niet. De suggesties over de CIA werden tot dus ver door niets of niemand bevestigd. Vast staat alleen dat er een mysterieuze speler op de markt actief is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 18 augustus 2014

De aanval op goud en zilver afgelopen vrijdag is mislukt

Afgelopen vrijdag was er weer een psychologische aanval op beleggers in goud en zilver. Op korte tijd daalde de GOUDPRIJS bijna $ 20 om door de psychologische belangrijke grens van $ 1.300 te dalen waarna de GOUDPRIJS de helft van het verlies weer goed kon maken door te herstellen tot boven $ 1.300. Hierdoor sloot de GOUDPRIJS de week alsnog boven het 50-daags gemiddelde, maar het was de timing die weer opvallend was.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 17 augustus 2014

Goud en zilver report (Week 33)

De GOUDPRIJS bleef de afgelopen week netto vrijwel onveranderd. Afgezien van een plotselinge koersdaling op vrijdag sloot de markt op koers van €973,82 per troy ounce, een daling van 0,28% ten opzichte van de slotkoers van €976,54 een week eerder.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 augustus 2014

Is dit het einde van de Bear Market bij het goud?

De inflatieperiode van de jaren 70 en de vroege jaren 80 ging gepaard met een sterke stijging van de GOUDPRIJS. Iedereen wou op dat moment in goud, zilver, platina en andere edele metalen zitten. Goud was het gespreksonderwerp nummer 1 op publieke plaatsen, zelfs de man in de straat stak wat goud of zilver in zijn kluis.

De hype rond het goud bereikte, zoals steeds het geval was, een piek op het moment dat de grootste beweging al achter de rug was. Het optimisme op de goudmarkt was toen een betrouwbare contra indicator. Ervaren investeerders konden toen met de ogen toe een corrigerende beweging bij het goud voorspellen. Bijna 20 jaar geleden was de situatie bij de goudmarkt heel anders.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs