EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1071 tot 1075 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: woensdag 30 juli 2014

5 factoren die een stijging van de GOUDPRIJS afremmen

Ja, we weten het: het goud slaagt er maar niet meer in om een vuist te maken. De Amerikaanse centrale bank mag geld drukken zo veel ze wil, de GOUDPRIJS trekt er zich op het eerste gezicht niets van aan. Behalve het feit dat de GOUDPRIJS duidelijk gemanipuleerd is, zijn er een aantal factoren, meer bepaald 5, die de GOUDPRIJS beletten van te stijgen.

De 5 factoren die de GOUDPRIJS afremmen even op een rijtje gezet, we starten met de factor economische stabiliteit. Na het tumult van de financiële crisis zijn de afgelopen 5 jaar relatief stabiel verlopen. We zeggen inderdaad relatief want af en toe waren er toch wel hobbels op het parcours.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 30 juli 2014

Goud houdt stand boven $ 1300

Beter dan verwachte economische cijfers uit de VS en de Eurozone zorgde ervoor dat de GOUDPRIJS terug moest. De spanningen in de Gaza-strook en nog steeds de Oekraïne zorgden voor steun en hield de prijs net boven de $1300 per ounce.

Rusland en Turkije hebben voor de derde maand op rij hun goudreserves verhoogd, dit is te zien in data van het IMF. De recentelijke prijsdaling zijn voor een aantal landen aanleiding geweest om hun reserves in goud op deze lagere niveaus te verhogen.

[...]

Lees verder op TOV-Hazel
Geplaatst op: dinsdag 29 juli 2014

Volatiliteit goud en zilver blijft groot de komende dagen

De GOUDPRIJS daalde de laatste weken enkele keren onder $ 1.300 om daarna weer ter herstellen. Het goede nieuws is dus dat $ 1.300 nog steeds een goede steun vormt. Dit bevestigt de sterke vraag naar fysiek goud als de GOUDPRIJS daalt. Het slechte nieuws is dat centrale planner en hun bevriende banken nog steeds de GOUDPRIJS proberen te manipuleren, dat zegt James Turk.

Deze week kan er nog veel volatiliteit zijn op de goudmarkt met vervaldag van opties op de OTC markt, maar ook de bekendmaking van het bbp cijfer over het tweede kwartaal en de werkloosheidscijfers op vrijdag. Daarbij komt ook nog een meeting van de Federal Reserve waar men naar verwachting tapering verder zal zetten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 29 juli 2014

Belangrijk bericht voor diegene die goudmijnaandelen hebben of willen kopen

Je hoort overal dat het tijd is om goudmijnaandelen te kopen. De sector zit al sinds begin dit jaar in een sterke rally. Maar goudmijnaandelen kunnen gevaarlijk zijn voor beleggers. Er is een overtuiging die beleggers veel geld kunnen kosten. Het is op dit moment een goed idee om goudmijnaandelen te kopen, … maar je mag er zeker niet verliefd op worden en denken dat ze eeuwig blijven stijgen.

Na de crash van eind 2011 tot midden 2013 van de GOUDPRIJS gingen de goudmijnaandelen door een ware hel. Maar de GOUDPRIJS zet een stevige bodem neer eind juni en eind december vorig jaar. In juni dit jaar werd een hogere bodem neergezet waardoor de GOUDPRIJS terug in een opwaartse trend zit en goudmijnaandelen het zeer goed doen in 2014.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 28 juli 2014

Onschatbare tips om de juiste goudmijnen te selecteren in de volgende stierenmarkt

Er is geen substituut voor fysiek goud, maar in goudmijnaandelen heb je een ruime keus. Men zegt wel eens dat goudmijnaandelen met een hefboom bewegen ten opzichte van de GOUDPRIJS. Maar terwijl de GOUDPRIJS de laatste 10 jaar maal 3 ging, zijn goudmijnen zoals Barrick Gold, Newmont Mining en Harmoney Gold in waarde gedaald in deze periode. Het is dus essentieel om de juiste goudmijnen te selecteren.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs