Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2594 artikelen gevonden. Artikel 1076 tot 1080
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 14 april 2014

Een jaar geleden verloor goud 1/10de van zijn waarde

De grote volatiliteit in de GOUDPRIJS kan nog het best geïllustreerd worden door wat zich op 15 april 2013 afspeelde. Een jaar geleden verloor het goud 1/10de van zijn marktwaarde op één enkele dag. Dat is een fenomeen dat we niet vaak meer te zien zullen krijgen, zelfs niet op een volatiele markt als die van het goud.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 11 april 2014

GOUDPRIJS staat er technisch sterk voor

In de eerste 3 maanden van 2014 was het goud weer helemaal terug van weggeweest. De GOUDPRIJS maakte een ritje van ca. 15 procent en er lijkt nog heel wat meer in de pijplijn te zitten. We worden opnieuw om de oren geslagen met de meest optimistische voorspellingen met betrekking tot de GOUDPRIJS.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 10 april 2014

Indisch goud is duurder dan elders in de wereld

De uiteindelijke uitslag van de Indische verkiezingen zou wel eens van invloed kunnen zijn op de GOUDPRIJS. Dit weliswaar op voorwaarde dat er geen gewapende conflicten die elders in de wereld uitgevochten worden het goud op sleeptouw zullen nemen. Maar we weten allemaal dat India een belangrijke markt is voor goud.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 8 april 2014

Toekomstverwachting voor goud is positief

Goud begon het jaar meteen goed. De GOUDPRIJS wist namelijk vanaf de eerste handelsdag in 2014 flink te stijgen. En dit is zeker niet onopgemerkt gegaan. Vele investeerders staan weer in de rij voor een positie in goud. Het eerste kwartaal zorgde voor een flinke opleving. Maar hoe ziet de toekomst verwachting eruit voor het goud?

Het eerste kwartaal heeft er voor gezorgd dat het sentiment een stuk positiever is geworden. Aan het einde van 2013 konden wij al concluderen dat de GOUDPRIJS flink was afgestraft. Dit was overigens niet alleen het geval bij goud, andere edelmetalen moesten ook flink inleveren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 7 april 2014

Goud is in slecht weer beland

Goud wist deze week opnieuw een nieuwe lagere koers neer te zetten. Deze lagere koers berekenen wij over de laatste zeven weken. Op dit moment lijkt het goud dus nog niet klaar te zijn met dalen. Toch ontvangen we uit verschillende hoeken positief nieuws over de GOUDPRIJS.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$