Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2616 artikelen gevonden. Artikel 1106 tot 1110
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 3 april 2014

GOUDPRIJS vecht nog steeds

De GOUDPRIJS is nog steeds aan het vechten om niet verder te dalen. Het herstel van de eerste maanden lijkt maar een tijdelijk herstel te zijn. Of zijn er nog lichtpuntjes te vinden voor het goud?

In Japan is de verkoop van goudstaven de laatste weken flink gestegen. Dit komt door de stijging van de omzetbelasting van 5 naar 8 procent. Dit heeft er voor gezorgd dat er op dit moment vanuit Japan een stormloop is naar het goud. Deze kopers zijn op zoek naar winst op de korte termijn.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 2 april 2014

GOUDPRIJS kan terugvallen tot 1,100 dollar

In verband met de GOUDPRIJS horen we de vreemdste voorspellingen, waarbij iedereen zijn best doet om met zo straf mogelijke uitspraken naar buiten te komen. In het kamp van de bulls is er natuurlijk Peter Schiff, het boegbeeld van Euro Capital Group, die een believer van het zuiverste water is.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 1 april 2014

Het goud is rijp voor een comeback

Waarnemers die bij het begin van 2013 verklaarden dat het nieuwe jaar een annus horribilis zou worden voor het goud zullen waarschijnlijk met de vinger zijn nagewezen als zijnde gek. Niets wees er immers op dat de GOUDPRIJS over een periode van 12 maanden met zowat een kwart zou depreciëren. Wat nochtans is gebeurd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 31 maart 2014

Het kan een totaal ander jaar worden voor de GOUDPRIJS

De GOUDPRIJS raakt voorlopig niet echt van de grond, maar zakt anderzijds ook niet verder meer weg. Rond 1,200 dollar lijkt zich een betrouwbare bodem te bevinden waarboven de GOUDPRIJS nu al wekenlang standhoudt, weliswaar met ups en downs. Kan er vanaf die bodem het herstel worden ingezet? Het antwoord op die vraag weten we binnen afzienbare tijd.

Bron:
Geplaatst: maandag 31 maart 2014

Goud in China weer even duur als in Londen

Het verschil tussen de GOUDPRIJS in China en de spotprijs voor goud op de wereldmarkt is in de laatste achttien maanden nog niet zo laag geweest als nu, zo schrijft  Bloomberg. Bij de Shanghai Gold Exchange lag de prijs voor levering van goud $1,40 per troy ounce lager dan de wereldmarktprijs in Londen, een fenomeen dat sinds september 2012 niet meer is waargenomen. Tot voor kort lag de prijs van goud in China stelselmatig hoger dan de prijs in Londen, omdat de vraag naar fysiek goud veel groter was dan het aanbod.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$