Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2616 artikelen gevonden. Artikel 1111 tot 1115
Bron: goudvergelijken.nl
Geplaatst: maandag 31 maart 2014

Irak koopt 36 ton goud & Bankruns China

irak goudDe GOUDPRIJS daalde afgelopen week 3%. De prijs van zilver daalde minder sterk maar boekte ook een min van 2,3%. De ratio goud / zilver bleef ongeveer gelijk op 1/65. Verder werd deze week bekend dat Irak in februari van dit jaar 36 ton goud kocht. De Russen kochten in februari 7,2 ton goud. David Morgen werd geïnterviewd door Greg Hunter en voorspelt een zilverprijs van $100 per troy ounce. In China vonden bankruns plaats bij 2 kleinere banken en de import van goud door China nam in februari met 30% toen. Hieronder het overzicht van het nieuws in week 13:

[...]

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: maandag 31 maart 2014

GOUDPRIJS update 31/3 - Japanners kopen goud

De GOUDPRIJS zette vandaag de daling van afgelopen week door. De grens van $1300 raakt daarmee verder uit zicht. Inmiddels daalde de GOUDPRIJS al met bijna $100 in de laatste 10 handelsdagen. Indien op de laatste handelsdag van de maand en het eerste kwartaal van 2014 de laagste prijs van afgelopen week van $1286 neerwaarts wordt doorbroken liggen lagere koersen in het verschiet.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 31 maart 2014

Wie is verantwoordelijk voor de GOUDPRIJS?

De vermoedens dat er iets mis was met de GOUDPRIJS bestond al langer. De vreemde prijsbewegingen hebben in de loop van vorig jaar heel wat waarnemers de wenkbrauwen doen fronsen. Op gezette tijden werd die GOUDPRIJS zonder pardon fors lager gezet, zonder dat iemand eigenlijk wist wat er aan de hand was.

Bron: wordpress.com
Geplaatst: maandag 31 maart 2014

Week 13: bankruns,

De GOUDPRIJS daalde afgelopen week 3%. De prijs van zilver daalde minder sterk maar boekte ook een min van 2,3%. De ratio goud / zilver bleef ongeveer gelijk op 1/65. Verder werd deze week bekend dat Irak in februari van dit jaar 36 ton goud kocht. De Russen kochten in februari 7,2 ton goud. David Morgen werd geinterviewd door Greg Hunter en voorspelt een zilverprijs van $100 per troy ounce. In China vonden bankruns plaats bij 2 kleinere banken en de import van goud door China nam in februari met 30% toen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 31 maart 2014

Wat gaat de GOUDPRIJS doen de komende jaren? We vroegen het aan een specialist

Rick Rule, Chairman of Sprott Global Resource Investments Ltd., is een van de slimste mensen als het aankomt op de grondstoffenmarkt, vooral in edelmetalen. Rule heeft samen met Eric Sprott een fortuin verdiend aan de goudsector. Dit is wat hij denkt over de goudmarkt en de richting dat goud uit zal gaan de komende jaren.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$