Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2625 artikelen gevonden. Artikel 1141 tot 1145
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 20 maart 2014

Wie nam initiatief voor manipulatie GOUDPRIJS?

De vermoeden waren al geruime tijd aanwezig dat de goudmarkt gemanipuleerd werd en dan nog geen klein beetje ook. In het begin werd vermoed dat er iets loos was op de COMEX want het was meestal rond de opening van deze markt dat de GOUDPRIJS plots een onverwachte wending nam. Meestal was de ingeslagen richting omlaag.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 20 maart 2014

Stieren verliezen winnende hand op de goudmarkt

Het kan verkeren zei ene Bredero. Vorige week kraakte de GOUDPRIJS nog de ene weerstand na de andere terwijl het deze week weer helemaal de andere richting uit gaat. Na verdere 'tapering' door de Federal Reserve staat de GOUDPRIJS op het laagste niveau in 3 weken - aldus Kitco...

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 20 maart 2014

GOUDPRIJS kende beste start dit jaar sinds 1983

De overgang van oud naar nieuw gebeurt meestal zonder al te grote schokken op de financiële markten. Dit jaar was dat toch even anders want we zagen een merkwaardige opwaartse beweging bij de edelmetalen. De GOUDPRIJS steeg in een mum van tijd (een periode van bijna 3 maanden) met 15 procent, de zilverprijs voerde een gelijkaardige krachtige beweging uit.

Bron: wordpress.com
Geplaatst: donderdag 20 maart 2014

FED tapert verder, print maandelijks nog steeds $55 miljard

Gisteren heeft de chairman van de FED, Janet Yellen, aangekondigd dat QE zal worden terug gebracht van $65 miljard naar $55 miljard per maand. De beurs in in de VS reageerde negatief. De Dow Jones sloot 0,7% lager voor de dag. De GOUDPRIJS kreeg een flinke tik en daalde van $1356 naar $1327 per troy ounce.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 19 maart 2014

Rob McEwen: “Ontwikkelingen in de Krim hebben effect op goudmijnen en GOUDPRIJS

McEwen Mining CEO Rob McEwen vertelt aan Joe Deaux (The Street) dat het Krim referendum om af te splitsen van Oekraïne, een evenement is dat zeker een effect heeft op de lokale goudmijnindustrie.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$