Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2613 artikelen gevonden. Artikel 116 tot 120
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 19 december 2016

Goud is geen veilige haven voor je spaarcenten

Bijna elke keer als er tumult is op de financiële markten veert de GOUDPRIJS op. Daardoor wordt het edelmetaal wel eens omschreven als een veilige haven. Toch kan het ook in die haven hevig stormen en is een goudbelegging niet zonder risico.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: vrijdag 16 december 2016

Manipulatie goud &zilver

Goud en zilver werden jarenlang structureel en op zeer grote schaal gemanipuleerd, zo blijkt uit nieuwe documenten die Deutsche Bank recent heeft vrijgegeven. Uit deze documenten blijkt dat handelaren van de bank in direct contact stonden met handelaren van andere banken en dat zij zeer regelmatig afspraken maakten over het manipuleren van de GOUDPRIJS en de zilverprijs. Dit bewijst dat ook UBS, Barclays, Merrill Lynch, BNP Paribas en Standard Chartered zich schuldig hebben gemaakt aan marktmanipulatie.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 15 december 2016

Wat mogen we van de GOUDPRIJS verwachten?

De GOUDPRIJS kende dit jaar twee totaal verschillende verhalen. In het eerste halfjaar van 2016 was het gele edelmetaal de absolute uitblinker, maar de afgelopen maanden is daar een verandering in gekomen. Sinds de zomermaanden heeft de GOUDPRIJS al meer dan 15% aan waarde moeten inleveren. Het is daarom niet vreemd dat steeds meer beleggers zich afvragen wat we van de GOUDPRIJS kunnen verwachten.

Het is niet vreemd dat de GOUDPRIJS in het eerste deel van dit beursjaar zo hard in waarde wist te stijgen. Het gele edelmetaal bewees namelijk opnieuw dat het prima kan fungeren als veilige haven. Juist in het eerste deel van dit jaar vluchtten de beleggers naar deze veilige haven. Zo werden de beleggers bedreigd door de economische strubbelingen in China en de zorgen over de Brexit.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: donderdag 15 december 2016

GOUDPRIJS onder druk door outlook FED

De GOUDPRIJS is de laatste weken gedaald in aanloop naar de renteverhoging die gisteren officieel werd. De grote verrassing was de.......

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 15 december 2016

Goud en zilver op grote schaal gemanipuleerd

Goud en zilver werden jarenlang structureel en op zeer grote schaal gemanipuleerd, zo blijkt uit nieuwe documenten die Deutsche Bank recent heeft vrijgegeven. Uit deze documenten blijkt dat handelaren van de bank in direct contact stonden met handelaren van andere banken en dat zij zeer regelmatig afspraken maakten over het manipuleren van de GOUDPRIJS en de zilverprijs.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$