Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2611 artikelen gevonden. Artikel 1151 tot 1155
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

Ook Brits goud in trek

De GOUDPRIJS is enkele dagen op rij lichtjes gedaald en meteen wordt er door zwartkijkers opnieuw moord en brand gespeeld. Er wordt gesproken over een nieuwe corrigerende beweging die ver kan reiken. We zouden ons daar niet al te veel zorgen over maken. Weet u namelijk wat de Britten doen? Die blijven gewoon goud kopen, zoals ook de Amerikanen, Chinezen, Indiërs etc.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 10 maart 2014

Het grote geld mikt op stijging GOUDPRIJS

Enkele maanden geleden werden goud, zilver, platina, palladium en de andere edele metalen door zowat iedereen uitgespuwd. Edele metalen hadden geen toekomst meer, zo werd overal verkondigd. De GOUDPRIJS kan alleen maar gaan dalen en de uiteindelijke bodem zou diep onder 1,000 Dollar komen te liggen.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: maandag 10 maart 2014

GOUDPRIJS update 10-03-2014

Afgelopen vrijdag daalde de GOUDPRIJS door een beter dan verwacht banencijfer uit de VS. Vandaag was er een klein herstel, maar het mag eigenlijk geen naam hebben. Het gele metaal zit nog steeds in het opwaartse trendkanaal die begin dit jaar werd ingezet. De zilverprijs bleef vandaag vrijwel onveranderd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 10 maart 2014

Dit is waarom goud NIET verder zal stijgen

Volgens SafeHaven komt er mogelijk een einde aan de sterke rally van de GOUDPRIJS van de afgelopen 2 maanden. Voornaamste indicatie is de zwakke reactie op de gebeurtenissen in Oekraïne, dit had de GOUDPRIJS in vuur en vlam moeten zetten terwijl het nu eerder ter plaatste bleef trappelen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 10 maart 2014

Dit model voorspelt een verdubbeling van de GOUDPRIJS

Gary Christenson van Gold Silver Worlds stelde een model samen dat volgens hem van 1971 tot 2013 een correlatie had van 0,98 met de “smoothed “ GOUDPRIJS. De kracht van het Equilibrium Gold Price (EGP) ligt er in dat het geen rekening houdt met de GOUDPRIJS, maar met factoren die een invloed kunnen hebben op de GOUDPRIJS. Volgens dit model kan de GOUDPRIJS dan nog eens verdubbelen de komende jaren.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$