Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2575 artikelen gevonden. Artikel 1206 tot 1210
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 27 januari 2014

Onderschat nooit de rol van goud

Goud speelt bij veel Westers georiƫnteerde beleggers amper een rol. En dat is vreemd, aangezien goud door de eeuwen heen zijn rol als ultieme verzekering met verve heeft verdedigd en behouden. Heeft u al goud?

Als u uw geloof in goud bent kwijtgeraakt, bent u zeker niet de enige. Een ganse horde beleggers heeft in 2013 water en bloed gezweet terwijl ze de aftakeling van de GOUDPRIJS zagen gebeuren. Zilver en de andere edelmetalen volgden dit voorbeeld grif.

Bron:
Geplaatst: maandag 27 januari 2014

GOUDPRIJS naar 1300 dollar

De GOUDPRIJS staat deze week op het hoogste niveau in twee maanden. De prijs kan doorzetten naar 1300 dollar, als de malaise in de opkomende markten doorzet.

Dat verwacht althans de nieuwszender CNBC op basis van een eigen onderzoek. Volgens de zender zorgt de huidige situatie in de opkomende markten voor een opleving van de GOUDPRIJS, omdat het edelmetaal uiteindelijk een relatief veilige belegging is.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 27 januari 2014

Goud blijft een safe haven en verstandige hedge

Goud is ongeschikt als speculatie, maar uiterst geschikt voor beleggers op zoek naar bescherming, diversificatie en als hedge. Dat stelt een bekend professor, verbonden aan het Trinity College in Dublin. Lees hier hoe dat precies zit.

Over goud zijn al complete boeken vol geschreven en nog altijd heeft niemand een duidelijk beeld op de evolutie van de GOUDPRIJS. 2013 was een regelrechte afknapper voor de goud bulls, de GOUDPRIJS ging zwaar de mist is. De mist is nog niet helemaal opgetrokken, maar toch mogen we het edelmetaal niet onderschatten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 25 januari 2014

Goud is helemaal terug (Kijk op de week)

De GOUDPRIJS heeft er al een mooi 2014 opzitten. Goud en zilver zijn de best presterende activa van 2014, alle Amerikaanse indexen staan ondertussen in het rood dit jaar. Eind december ging de GOUDPRIJS heel snel, eventjes naar $ 1.180 om nu weer bijna $ 100 hoger te staan. Hoe komt het dat de GOUDPRIJS het dit jaar zo goed doet?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 24 januari 2014

Dit signaal kan de GOUDPRIJS vleugels geven

De GOUDPRIJS is al aardig opgekrabbeld, maar heeft nog een lange weg af te leggen. Volgens technisch analisten staat goud op het punt een cruciaal niveau uit te nemen, waarna een flinke sprint mag worden verwacht. Omhoog wel te verstaan.

Het kunnen cruciale dagen en weken worden voor het goud. Een eerste aanzet tot een prijsstijging is gegeven, zaak is nu om daar een verlengstuk aan te breien. Wanneer een aantal technische signalen gegeven worden zou het allemaal erg snel kunnen gaan, veel sneller dan we nu allemaal denken.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$