Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2627 artikelen gevonden. Artikel 1231 tot 1235
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 12 februari 2014

Bitcoin imago loopt stevige deuk op

Bitcoin blijft voer voor stevige discussies tussen voor- en tegenstanders. Toch staat één ding vast: de flash crash van gister waarbij bitcoins even 80 procent in waarde kelderden, heeft het imago geen goed gedaan.

De afgelopen dagen is de GOUDPRIJS aan een opmars begonnen. Die opmars verloopt kalmpjes aan, van grote schokken op de goudmarkt is zeker geen sprake. Maar zo hebben we het eigenlijk graag: rustig aan, dan breekt het lijntje niet. Heel vaak zijn hardlopers namelijk doodlopers.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 11 februari 2014

GOUDPRIJS in Kazachstan: +19%

Vandaag sprak Janet Yellen voor het eerst in de rol van voorzitter van de Federal Reserve de markt toe. Ze maakte duidelijk dat de centrale bank door zal gaan met taperen. De schade van de tapering wordt steeds meer zichtbaar, Kazachstan devalueert haar munt om valutaspeculanten voor te zijn.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 11 februari 2014

Het is nu of nooit voor goud en andere grondstoffen

De Amerikaanse aandelenmarkten bleven gisteren nagenoeg onveranderd. De GOUDPRIJS wist eindelijk post te vatten boven de weerstand van $ 1.270. Dit zette de goudmijnaandelen in vuur en vlam met winsten van 3 % à 4 % voor verschillende indexen. Alle grondstoffen en mijnaandelen bevinden zich nu op zeer belangrijke technische punten, het is nu of nooit voor een definitieve uitbraak, aldus Gold Silver Worlds.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 11 februari 2014

GOUDPRIJS op hoogste stand sinds november

De prijs van een troy ounce (31,1 gram) goud steeg dinsdagochtend met 1 procent tot 1287,81 dollar. Sinds begin dit jaar is de prijs van goud al met ruim 6 procent toegenomen. Vorig jaar daalde de GOUDPRIJS nog flink.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 11 februari 2014

Dit is de nummer 1 factor achter de prestatie van de GOUDPRIJS

Op korte termijn zijn er verschillende factoren die de GOUDPRIJS kunnen beïnvloeden, maar op lange termijn is er maar een echte drijvende kracht of zwakte voor de GOUDPRIJS en dat zijn de reële rentevoeten. Goud doet het altijd goed bij lage of negatieve reële rentevoeten, aldus Financial Sense...Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$