Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2611 artikelen gevonden. Artikel 1251 tot 1255
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 22 januari 2014

GOUDPRIJS fixing gaat op de schop

De vijf banken die betrokken zijn bij de fixing van de GOUDPRIJS hebben een commissie opgestart om advies te geven over verbeteringen in de procedure. Dat zegt een goed ingevoerde bron tegenover Bloomberg. De GOUDPRIJS fixing staat ter discussie, omdat het de betrokken handelaren voorkennis geeft over de goudmarkt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 21 januari 2014

Enorme vraag naar gouden munten leidt tot acuut tekort

Gouden munten zijn momenteel niet aan te slepen, in weerwil van wat er met de GOUDPRIJS gebeurde in 2013. Of allicht beter: juist omdat de GOUDPRIJS onder druk stond, zijn beleggers massaal gouden munten gaan inslaan.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 21 januari 2014

Manipulatie GOUDPRIJS erger dan LIBOR-schandaal?

Als de grote banken er in slagen de LIBOR-rente naar hun hand te zetten, de valuta- en energiemarkten te beïnvloeden en de aandelenmarkten te bespelen, zullen ze meer dan waarschijnlijk ook hun zegje hebben op de goud- en zilvermarkt. Daarmee bedoelen we niet dat goud en zilver bewust naar beneden worden gemanipuleerd door de banken, maar wel dat ze worden gemanipuleerd of op zijn minst sterk beïnvloed.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 21 januari 2014

Goud kan op korte termijn naar de $1.300

Het momentum bij goud begint aardig te kantelen. Daar waar velen mikten op een vervolg van de daling, is de GOUDPRIJS de afgelopen weken gestaag opgelopen. De eerstvolgende halte is de $1.300 maar daar zal het niet bij blijven.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 20 januari 2014

PODCAST: “Fed wil een geleidelijke stijging van de GOUDPRIJS

De Fed wil een geleidelijke stijging van de GOUDPRIJS. Dat is de overtuiging van Jim Rickards, een mening die hij uitdrukt tijdens een uitgebreid interview met Lars Schall (financieel journalist) namens Matterhorn Asset Management.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$