Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2615 artikelen gevonden. Artikel 1251 tot 1255
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 24 januari 2014

China zal de wereld verbazen met stiekeme goudaankopen

Een eventuele aankondiging van China over de goudreserves kan de start zijn van een epische rally van de GOUDPRIJS. Heel wat beleggers zitten momenteel niet in goud. Ze wachten totdat de prijs richting $1.000 gaat om te kopen. Maar ik ben bang dat we daar niet meer geraken.

Bron:
Geplaatst: vrijdag 24 januari 2014

JP Morgan: Goud bij bodem en goudmijnbedrijven nu interessant

De GOUDPRIJS kan een cyclische bodem hebben bereikt. Dat stelt althans grootbank J.P. Morgan. De zakenbank ziet bovendien kansen voor goudmijners ontstaan, nu de Afrikaanse rand in waarde daalt.

We verwachten dat de GOUDPRIJS dicht bij een cyclische bodem is aangekomen, terwijl de kansen opkomen voor goudmijnbeleggers, omdat de Afrikaanse Rand in waarde daalt ten opzichte van de dollar. We blijven nog steeds waarde zien in Zuid-Afrikaanse goudmijnbedrijven en we zien kansen ontstaan bij Harmony Gold en Sibanye Gold, waarvan we verwachten dat ze dit jaar mooie rendementen zullen opleveren voor goudbeleggers.

Ondanks nieuwe protesten (in het westen) van AMCU, handhaven wij voor deze aandelen nu een koopadvies.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 22 januari 2014

Grant Williams: “Bewijs onderdrukking GOUDPRIJS is overal”

In zijn januari editie van "Things That Make You Go Hmmm. ..." gaat Grant Williams dieper in op de onderdrukking van de GOUDPRIJS door de centrale banken.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 22 januari 2014

Singapore zet plannen GOUDPRIJS fixing in de ijskast

Singapore heeft haar plannen voor een Aziatische versie van de GOUDPRIJS fixing op standby gezet. Door het onderzoek van de Duitse toezichthouder is de fixing in een negatief daglicht gekomen. Singapore wil een eigen fixing opzetten die beter aansluit bij de Aziatische handelsuren. China en India zijn met afstand de grootste afnemers van fysiek goud in de wereld.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 22 januari 2014

GOUDPRIJS fixing gaat op de schop

De vijf banken die betrokken zijn bij de fixing van de GOUDPRIJS hebben een commissie opgestart om advies te geven over verbeteringen in de procedure. Dat zegt een goed ingevoerde bron tegenover Bloomberg. De GOUDPRIJS fixing staat ter discussie, omdat het de betrokken handelaren voorkennis geeft over de goudmarkt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$