Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2613 artikelen gevonden. Artikel 1261 tot 1265
Bron: wordpress.com
Geplaatst: zaterdag 18 januari 2014

Goud- en zilverprijs sluiten fors hoger in eerste 2 weken van 2014

In de eerste twee weken van 2014 is de GOUDPRIJS, gemeten in Euro’s, met 5,8% gestegen. De zilverprijs boekte een nog beter rendement. Zilver ging ruim 6,5% omhoog. Het tegenvallende banencijfer in de VS was de belangrijkste factor in de stijging van goud en zilver. De stijging in Amerikaanse Dollars was overigens minder sterk. Goud pluste in Dollars 3,9% en zilver vloog 4,5% omhoog.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 17 januari 2014

Deutsche Bank trekt zich terug uit goudfixing

De Deutsche Bank wil niet langer deelnemen aan de dagelijkse fixing van de GOUDPRIJS. De GOUDPRIJS fixing ligt onder vuur, omdat het ruimte zou laten voor manipulatie. De vijf banken die de fix vaststellen hebben voorkennis over de markt en kunnen daar geld aan verdienen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

Wil de echte manipulator van de GOUDPRIJS nu opstaan?

De GOUDPRIJS wordt gemanipuleerd, daarvan zal velen overtuigd, Dat bewijzen, is vers twee. Feit is en blijft dat er geregeld flash crashes optreden op de goudmarkt: veel te vaak om dit louter aan handelaarsfouten te wijten.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

GOUDPRIJS update 15 januari 2014

De GOUDPRIJS zakte vandaag met bijna 1% naar $1.240,90 per troy ounce, terwijl zilver bijna 2% lager staat op $20,27 per troy ounce. De prijzen van de edelmetalen staan onder druk door een positief bericht van de Wereldbank over de groei van de wereldeconomie. Ook speelde de sterkere dollar een rol.

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

Hedge funds stappen in goud

De waardering van goud heeft inmiddels zo’n laag punt bereikt dat hedge funds het metaal nu beginnen te zien als een goede investering. Vermillion Asset Management, dat deel uitmaakt van de Carlyle Group, zal binnenkort een fonds oprichten dat zich uitsluitend focust op investeringen in metalen. De investeringen zullen vooral gericht zijn op goud, aangezien Vermillion wil profiteren van een herstel van de GOUDPRIJS na de grootste jaarlijkse daling in 32 jaar, vorig jaar. Het bedrijf sluit zich aan bij collega hedge fund Passport Capital, die al enige tijd koper is van het metaal.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$