EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
30
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1276 tot 1280
Geplaatst op: dinsdag 21 januari 2014

Goud kan op korte termijn naar de $1.300

Het momentum bij goud begint aardig te kantelen. Daar waar velen mikten op een vervolg van de daling, is de GOUDPRIJS de afgelopen weken gestaag opgelopen. De eerstvolgende halte is de $1.300 maar daar zal het niet bij blijven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 20 januari 2014

PODCAST: “Fed wil een geleidelijke stijging van de GOUDPRIJS”

De Fed wil een geleidelijke stijging van de GOUDPRIJS. Dat is de overtuiging van Jim Rickards, een mening die hij uitdrukt tijdens een uitgebreid interview met Lars Schall (financieel journalist) namens Matterhorn Asset Management.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 20 januari 2014

Binnenkort stijgt de GOUDPRIJS met $ 200 per dag

De meeste bullion banks roepen nog steeds om ter hardste de GOUDPRIJS naar beneden, maar volgens Andrew Maguire is dit allemaal onderdeel van Goldman Sachs master plan: praat het naar beneden en zorg er voor dat je zelf zoveel mogelijk papier en fysiek goud te pakken krijgt, aldus King World News.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 20 januari 2014

Willem Middelkoop: “once in a lifetime” voor goud-en zilvermijnaandelen

Dit is een ongekend moment om goud-en zilvermijnaandelen te kopen. De waarderingen zijn extreem laag gezien de ongekende vraag vanuit Azië. 2014 moet daarom het jaar gaan worden van het herstel van de grondstofmarkten. De GOUDPRIJS kan naar $1500 per ounce en de zilverprijs naar $30. Dat zijn de verwachtingen van Willem Middelkoop voor 2014.

Lees verder op dekritischebelegger.nl
Geplaatst op: zondag 19 januari 2014

Goud en zilver report (Week 3)

De prijzen van goud en zilver komen de laatste twee weken nauwelijks van hun plaats. Afgelopen vrijdag noteerde goud in euro's €926 per troy ounce, een plus van 1,42%. De zilverprijs steeg met 1,65% naar €482 per kilo. Belangrijk zijn de nieuwe ontwikkelingen op de Chinese goudmarkt, de grootste afnemer van goud ter wereld. Ook waren er nieuwe ontwikkelingen inzake de Londen fixing van de GOUDPRIJS.

Lees verder op MarketUpdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs