Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2613 artikelen gevonden. Artikel 1286 tot 1290
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 3 januari 2014

Het portret van een goudkever pur sang

Ron Paul geldt als een echte goudkever. Zijn geloof in het edelmetaal gaat ver, heel ver. Een portret van een man die zich niet uit het veld laat slaan door de gedaalde GOUDPRIJS.

Je hebt mensen die simpelweg bullish zijn voor de edele metalen en je hebt Ron Paul. Dit voormalig Congreslid heeft zijn voorliefde voor de edelmetalen nooit onder stoelen of banken gestoken. Zelfs voor sommige van zijn geestesverwanten gaat de voorliefde van Paul voor goud zelfs iets te ver.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 3 januari 2014

Vooraanstaande Chinees: De VS onderdrukt de GOUDPRIJS

De manipulatie van de GOUDPRIJS is een heet hangijzer. Er zijn er die beweren dat de GOUDPRIJS niet gemanipuleerd wordt, er zijn er die beweren dat China achter de manipulatie zit om zo goedkoop goud in te slaag, er zijn er die geloven dat de Verenigde Staten achter de manipulatie zit om de hegemonie van de dollar te bewaren en er zijn er die beweren dat iedereen in het complot zit om de welvaart uit de zakken van de bevolking te schudden.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 2 januari 2014

Speculatie op vraag uit Azië stuwt GOUDPRIJS

In 2013 daalde de GOUDPRIJS met 28 procent, de eerste daling sinds het jaar 2000 en de sterkste waardevermindering sinds 1981.

Aan het eind van de middag kostte een troy ounce (31,1 gram) 1224,21 dollar (896 euro), tegen 1202,30 dollar op oudjaarsdag. De speculatie werd onder meer gevoed door het besluit van de Indiase centrale bank om importbeperkingen deels weg te nemen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 2 januari 2014

Goud zet nieuw jaar goed in

Op de laatste handelsdag van 2013 werd de GOUDPRIJS op 1 seconde met $ 20 naar beneden gedrukt om daarna een even snelle rebounce in te zetten van $ 30. Op de eerste handelsdag van 2014 ging de GOUDPRIJS alvast op zijn elan verder. De eerste handelsdag is traditioneel een goede sentimentindicator. De Chinezen hebben alvast op 31/12 nog snel geprofiteerd van de lagere GOUDPRIJS.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 30 december 2013

John Paulson maakt zich totaal niet druk om GOUDPRIJS

De legendarische hedge fund manager John Paulson ligt ‘s nachts niet wakker van de flink gedaalde GOUDPRIJS. Dat de GOUDPRIJS fors is gecorrigeerd, is een gegeven. Paulsen is categoriek: aan de bull case voor goud is wat hem betreft niets gewijzigd.

Niemand wordt op de financiële markten zo geassocieerd met goud als Paulson, die zijn reputatie verwierf door subprime mortgages te shorten vlak voor de grote crisis van 2008 en 2009 in alle hevigheid toesloeg. Hij gold en geldt nog als iemand die goed markttrends kan voorspellen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$