Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2616 artikelen gevonden. Artikel 1316 tot 1320
Bron: debitcoin.org
Geplaatst: zondag 15 december 2013

Top in Bitcoin, bodem in goud?

In deze editie van De Week van Bitcoin gaan we in op de correctie in de bitcoinprijs (van $1200 naar $800), we bespreken een mogelijke bodem in de GOUDPRIJS, de dynamiek in de altcoins, goudhandelaren die actief worden in de Bitcoinmarket, en de sessie bij Ordina met de discussie tussen Kees de Kort en Tuur Demeester.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 14 december 2013

Experts verwachten een snelle bounce van de GOUDPRIJS

De GOUDPRIJS zal volgens diverse experts vroeg in 2014 een stevige bounce laten zien. Welnu, dat werd na een belabberd 2013 ook hoog tijd. Lees hier waarom die experts zo bullish draaien op het edelmetaal.

Experts lieten op CNBC gisteren weten te rekenen op een snelle bounce in de GOUDPRIJS. En wel zo vroeg als begin volgend jaar. We kunnen u bijna horen denken dat dit ook wel eens tijd werd. Nu is de wens wellicht de vader van de gedachte, maar wij zijn toch erg benieuwd wáárom diverse expert van mening zijn dat een snelle draai begin volgend jaar opportuun is.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 december 2013

Arabische oliesjeiks zetten petrodollars maar al te graag om in goud

Blijkbaar zijn we hier in het Westen de waarde van het goud compleet vergeten. Goud wordt hier beschouwd als een speculatief investeringsinstrument, goed om een stevige winst op te leveren wanneer de GOUDPRIJS toevallig een stijgende trend vertoont. Investeren voor de lange termijn in goud is hier ‘not done’.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 december 2013

Goud prijs krijgt wederom een boost

Heeft u recent nog goud gekocht? Misschien hebben we hier een domme vraag gesteld, want het lijkt alsof niemand momenteel geïnteresseerd is om nog het edelmetaal te kopen. De GOUDPRIJS hangt uitgeteld ergens in de touwen en de scheidsrechters zijn volop aan het tellen tot 10. Maar het knock-out moment zal niet worden bereikt.

We weten allemaal dat bewegingen in de GOUDPRIJS bijzonder krachtig zijn. Dat was in het verleden zo en dat zal in de toekomst ongetwijfeld zo blijven. Op 28 juni bereikte de GOUDPRIJS een dieptepunt van de afgelopen 34 maanden. Op dat moment kostte een troy ounce nog $1.180.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 11 december 2013

Goud is uit de gratie, contraire beleggers weten dan genoeg

Met goud wil het maar niet lukken, het edelmetaal heeft een belabberd jaar achter de rug. Jan en alleman loopt zelfs met een grote boog om goud heen. Maar in zo’n situatie gaat bij ons juist een lampje branden.

Waarnemers op de goudmarkt zien momenteel geen enkel lichtpuntje meer aan de horizon. Met de regelmaat van een klok wordt de GOUDPRIJS neer gehamerd, waarbij het opvalt dat dit steeds gebeurt onder grote verhandelde volumes. Wie de verkopers zijn is bepaald onduidelijk.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$