Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2613 artikelen gevonden. Artikel 1316 tot 1320
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 december 2013

Goud prijs krijgt wederom een boost

Heeft u recent nog goud gekocht? Misschien hebben we hier een domme vraag gesteld, want het lijkt alsof niemand momenteel geïnteresseerd is om nog het edelmetaal te kopen. De GOUDPRIJS hangt uitgeteld ergens in de touwen en de scheidsrechters zijn volop aan het tellen tot 10. Maar het knock-out moment zal niet worden bereikt.

We weten allemaal dat bewegingen in de GOUDPRIJS bijzonder krachtig zijn. Dat was in het verleden zo en dat zal in de toekomst ongetwijfeld zo blijven. Op 28 juni bereikte de GOUDPRIJS een dieptepunt van de afgelopen 34 maanden. Op dat moment kostte een troy ounce nog $1.180.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 11 december 2013

Goud is uit de gratie, contraire beleggers weten dan genoeg

Met goud wil het maar niet lukken, het edelmetaal heeft een belabberd jaar achter de rug. Jan en alleman loopt zelfs met een grote boog om goud heen. Maar in zo’n situatie gaat bij ons juist een lampje branden.

Waarnemers op de goudmarkt zien momenteel geen enkel lichtpuntje meer aan de horizon. Met de regelmaat van een klok wordt de GOUDPRIJS neer gehamerd, waarbij het opvalt dat dit steeds gebeurt onder grote verhandelde volumes. Wie de verkopers zijn is bepaald onduidelijk.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 10 december 2013

Denkt u dat de GOUDPRIJS nog verder kan dalen als u dit leest?

Het sentiment op de goudmarkt is bedroevend, technisch zien de grafieken voor goud er verschrikkelijk uit en heel de financiële wereld verteld de ene na de andere onwaarheid over goud. Daarom dat goud terug gaat stijgen, zegt Turd Ferguson. Om nu in goud te stappen heb je moed en overtuiging nodig.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 10 december 2013

Duitsland is verantwoordelijk voor de daling van de GOUDPRIJS

De zwakte van de papieren GOUDPRIJS, werkt paradoxaal genoeg de vraag naar fysiek goud in de hand zegt Tocqueville fund manager John Hathaway. “

The paper tail is wagging the physical dog in the gold market,”. De vraag naar goud buiten de Verenigde Staten en vooral de vraag van Duitsland heeft de fysieke bodem van onder de goudmarkt getrokken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 10 december 2013

Enorme run op goud in Turkije

Goud blijkt niet alleen in Azië sterk in trek, ook Turkije heeft het afgelopen jaar volop geprofiteerd van de lage GOUDPRIJS. Turkije importeerde een record hoeveelheid van 271 ton goud t/m november.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$