EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
62
kliks
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
35
kliks
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1326 tot 1330 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: vrijdag 10 januari 2014

Koop goudmijnen, zelfs als de GOUDPRIJS nog daalt!

Je zou het niet direct zeggen, maar de goudmijnaandelen zijn zeer in trek bij de (grote) beleggers. The Direxion Daily Gold Miners Bull 3x Shares (NUGT) ETF verloor 90 % van zijn waarde de laatste 12 maanden, maar zag zijn activa groeien van $ 460 miljoen naar $ 642 miljoen. De Market Vectors Gold Miners ETF (GDX) verloor meer dan 50 % van zijn waarde, maar zag zijn activa toenemen van $ 2,5 miljard naar $ 6,7 miljard. De grote jongens lusten nog steeds goudmijnen.

In feite is het niet zo moeilijk om te begrijpen waarom de goudmijnen nog steeds in trek zijn. Goudmijnen zijn veel meer in waarde gedaald dan de GOUDPRIJS. Hierdoor is het gat tussen goud en goudmijnen alleen maar toegenomen. Delen we de Philadelphia Gold and Silver miner index door de GOUDPRIJS, geeft dit een ratio van 0,07 tegenover een historisch gemiddelde van 0,2.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 10 januari 2014

Goud springt hoger op het slechte banenrapport

Het is alweer een tijd geleden dat goud reageerde op het banencijfer in de VS, maar vandaag was het weer eens goed raak. De GOUDPRIJS schoot prompt de lucht in!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 10 januari 2014

De GOUDPRIJS en Goldman Sachs’ dubbele tong

De GOUDPRIJS is diverse malen door Goldman Sachs naar beneden gepraat in 2013. Tegelijk opereerde de zakenbank zélf hoofdzakelijk aan de koopkant, zo blijkt uit markt data.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 10 januari 2014

Alle valuta verliezen waarde tegenover goud

Op de lange termijn worden alle valuta waardeloos. Sinds het begin van de 21e eeuw hebben vrijwel alle valuta waarde verloren ten opzichte van goud. De GOUDPRIJS steeg in de meeste valuta met honderden procenten, soms zelfs duizenden procenten.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 9 januari 2014

Overzicht: Verwachting GOUDPRIJS van verschillende banken

Goudstandaard heeft de verwachting voor de GOUDPRIJS van verschillende banken op een rij gezet. Daarbij valt op dat banken sterk van mening verschillen over de richting van de goudmarkt. De voorspellingen lopen uiteen van $1.450 tot $900 per troy ounce in 2014, met een gemiddelde van $1.220 per troy ounce.

Lees verder op Goudstandaard.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs