Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2576 artikelen gevonden. Artikel 1346 tot 1350
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

De poppen zijn aan het dansen op de goudmarkt

De dagelijkse koersbewegingen van de GOUDPRIJS zijn voor een ieder te volgen. Maar een kijkje achter de schermen biedt een welhaast ontluisterende blik van wat er zich écht afspeelt. Het is oorlog op de goudmarkt.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

Indiërs betalen bijna 10% premie voor goud

In India betaalt men voor een troy ounce fysiek goud bijna 10% premie bovenop de wereldwijde GOUDPRIJS. Door een nieuw importquotum is het aanbod van fysiek goud schaars en kan men hogere prijzen vragen voor het gele edelmetaal. Dat terwijl de vraag naar goud in India de laatste tijd stijgt door het festivalseizoen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

Tweet van de dag: Goud is klaar voor $ 1.550

Het opnieuw doorbreken van de barrière van $ 1.300 was een belangrijk moment voor de GOUDPRIJS. Technisch gezien gaat het allemaal volgens het boekje. $ 1.275 bleek een mooi steunniveau te zijn en de volgende barrière van $ 1.325 werd ook met de nodige kracht opwaarts doorbroken. Hoe gaat het nu verder?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 23 oktober 2013

De man die eerder correct een goud rally voorspelde, voorspelt dit nu opnieuw …

John Hathaway van Tocqueville Asset Management L.P., is een van de meest gewaardeerde analisten van de goudmarkt. Hij voorspelde in het verleden al correct verschillende rally's van de GOUDPRIJS en hij zegt nu aan dat we opnieuw aan het begin staan van een nieuwe rally, al is de timing hiervan moeilijk in te schatten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 23 oktober 2013

Beleggers storten zich weer op goudmijnaandelen

Gisteren steeg de GOUDPRIJS een kleine 2 procent of $ 20 nadat de economische data uit de Verenigde Staten opnieuw teleurstelden. Beleggers geloven nu niet meer dat tapering voor direct zal zijn. Een verdere opvolging van QE 3 is slecht voor de dollar en daarmee goed voor de GOUDPRIJS. De goudmijnaandelen profiteerden het meeste, aldusLive koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$