Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2613 artikelen gevonden. Artikel 136 tot 140
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 24 november 2016

Wat is er aan de hand met de GOUDPRIJS?

De verkiezing van Donald Trump had de kers op de taart moeten worden voor de goudkevers. Maar sinds 8 november daalde de prijs van het gele edelmetaal met 6% en gisteren zakte het zelfs door de psychologisch belangrijke barrière van $1.200. Wat is er aan de hand?

Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 23 november 2016

GOUDPRIJS onder druk door sterke dollar

De GOUDPRIJS staat de laatste maanden onder druk. Goud steeg 28% en leverde hierna een deel van de winst in. De GOUDPRIJS staat nog steeds......

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: woensdag 23 november 2016

Slotfase X

Na de verkiezingsuitslag in de V.S. zijn de financiële markten vrijwel direct in beweging gekomen m.u.v. de edelmetaalmarkt die “uiteraard” tegen de verwachting van de goeroes in in toom gehouden diende te worden. Zou de GOUDPRIJS omhoog zijn geschoten dan zou er te veel spanning op de futures beurs COMEX zijn ontstaan die al uiterst marginaal “in leven” wordt gehouden.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 23 november 2016

GOUDPRIJS zakt door $1.200

De GOUDPRIJS zakte woensdagmiddag met ongeveer één procent naar $1.200 per troy ounce, het laagste niveau sinds februari dit jaar. De zilverprijs in dollars ging met 2,3% onderuit en noteert op het moment van schrijven $16,26 per troy ounce. De prijzen van beide edelmetalen gingen vlak na de Amerikaanse verkiezingen ook al onderuit, omdat beleggers vluchten richting de Amerikaanse dollar.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: woensdag 23 november 2016

Fransman vindt 100 kilo goud in geerfd huis

Een Fransman heeft 100 kilo goud gevonden in het huis dat hij erfde in het Franse stadje Évreux, wat bij de huidige GOUDPRIJS goed is voor een waarde van ongeveer €3,5 miljoen. De verzameling, bestaande uit 5.000 gouden munten, 37 goudbaren van 1 kilogram en twee goudbaren van ruim 12 kilo, was verstopt op verschillende plekken in het huis.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$