EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
21
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1381 tot 1385 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: zondag 8 december 2013

Goud en zilver report (Week 49)

De GOUDPRIJS is de afgelopen week gezakt naar het laagste niveau sinds april 2010. De prijs van zilver is weer terug op het niveau van augustus 2010. De angst voor inflatie is het afgelopen jaar naar de achtergrond verdwenen. Daarvoor in de plaats kwamen betere cijfers over de Amerikaanse economie en stijgende aandelenkoersen. Daardoor raken de edelmetalen uit de gratie bij de belegger.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zaterdag 7 december 2013

De stijging en daling van de goudkoers

In een ingezonden stuk op Marketupdate schrijft '24karaat' dat de daling van de GOUDPRIJS geen trendbreuk is, maar het gevolg van een minder stimulerend monetair beleid van centrale banken. Steeds meer geld hoopt zich op als overtollige reserve bij centrale banken en bereikt de reele economie niet. Daardoor is de angst voor inflatie verdwenen, maar is het schuldenprobleem niet verholpen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 december 2013

China verwacht een GOUDPRIJS van $ 2.500

Stephen Leeb is een expert op het gebied van Chinese goudmijnen. Op lange termijn ziet hij de GOUDPRIJS stijgen naar $ 10.000. De recent bounce boven $ 1.200 ziet hij als een goed teken (Dat goud stijgt na een sterk banenrapport ook - als goud de dag kan afsluiten boven $ 1.255 is de bodem met succes getest). Net als ik is Stephen Leeb ervan overtuigd dat de GOUDPRIJS niet langdurig onder de productiekost kan.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 6 december 2013

Is het tijd voor de witte vlag voor goud?

Na een immense bull run van 12 jaar is het vet van de soep voor de GOUDPRIJS. Als we naar de grafiek kijken van goud, dan kan je stellen dat het feest gedaan is en dat het alleen maar verder bergaf kan gaan. De goudkoers daalde met een derde sinds zijn piek in 2011 en doet het daarmee slechter dan de correctie van 2008. Moeten goudkevers de witte vlag hijsen en zich overgeven?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 6 december 2013

Turkije heeft dit jaar al 270 ton goud geïmporteerd

Het zijn niet alleen de Chinezen die veel goud kopen. Ook in Turkije is het gele metaal erg populair onder de bevolking én de bankensector. Dit jaar werd er al 270,7 ton goud ingevoerd, meer dan een verdubbeling ten opzichte van de 120,8 ton goud in heel 2012. De Turken profiteren van de lagere GOUDPRIJS en kopen meer munten, baren en sieraden.

Lees verder op Goudstandaard.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs