Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2628 artikelen gevonden. Artikel 1451 tot 1455
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 27 september 2013

Sprott over manipulatie, goud en de daling van de dollar

Volgens Sprott Asset Management CEO, Eric Sprott zullen de gevolgen van quantitative easing vroeg of laat tot uiting komen in de vorm van een fors lager dollar. In een interview op

bespreekt Sprott onder ander ook de cijfers die niet kloppen op de goudmarkt. Sinds 2011 zijn de fundamenten voor de goudmarkt ongewijzigd gebleven, maar de GOUDPRIJS is gedaald - hoe kan zoiets?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 26 september 2013

Acht redenen waarom de GOUDPRIJS stijgt

We geven u acht redenen mee waarom de GOUDPRIJS gaat stijgen, dit in een reactie op de ‘Zeven redenen waarom de GOUDPRIJS daalt’ van ABN Amro op de Financiële Telegraaf. De Nederlandse bank probeert op die manier alsnog het gelijk aan haar zijde te krijgen, terwijl de verantwoordelijke analisten al jaren ernaast zitten met hun verwachtingen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 26 september 2013

Thai kopen goud als gekken

Goud gaat in Thailand als warme broodjes over de toonbank. YLG Bullion International Co., de grootste goud importeur van Thailand, publiceerde een zeer optimistisch rapport betreffende  de verwachte verkopen. Voor dit jaar wordt er niet meer of niet minder dan een verdubbeling van de verkopen van fysiek goud verwacht.

De daling van de GOUDPRIJS heeft de honger van de Thaise consument naar goud alleen maar aangewakkerd, ze kopen momenteel als gekken. Chief Executive Officer Pawan Nawawattanasub van YLG Bullion International verwacht dit jaar 200 ton goud te zullen importeren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

De GOUDPRIJS kan nog verrassend uit de hoek komen

Goldman Sachs voorspelt een GOUDPRIJS van $ 1.000 tegen eind 2014. HSBC ziet ook niet veel graten in een hogere GOUDPRIJS, maar stelt wel vast dat een lage GOUDPRIJS de fysieke vraag in Azië aanvuurt. Er kan veel veranderen op korte tijd op de goudmarkt, maar US Funds blijft positief en denkt dat de GOUDPRIJS wel eens kan verrassen de komende maanden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

GOUDPRIJS nog dit jaar weer op $ 1,600

De GOUDPRIJS moet nog dit jaar het niveau van $ 1.600 kunnen bereiken. Anthem Blanchard, CEO van Anthem Vault, in de VS een ware autoriteit op het gebied van edelmetalen, is daarvan overtuigd. Hij verkoopt met Anthem Vault fysiek goud en zilver aan Amerikaanse consumenten en heeft dus niets te maken met de papieren goudmarkt.

Blanchard maakt zich sterk dat het slot van 2013 er qua evolutie van de GOUDPRIJS veelbelovend uitziet. Die GOUDPRIJS zal voor het einde van dit jaar weer op $ 1,600 staan. Dat betekent dat er vanaf de huidige prijsniveaus nog een aardig ritje kan worden afgelegd.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$