Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2613 artikelen gevonden. Artikel 1476 tot 1480
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

Binnen enkele weken kan het lot van goud beslist worden

De laatste 7 sessie daalde de GOUDPRIJS 5 keer. Vandaag viel de GOUDPRIJS nog terug tot $ 1.360. Maar een zwak banenrapport uit de Verenigde Staten deed de GOUDPRIJS terug omhoog schieten tot ongeveer $ 1.390. Dat goud een hobbelig parcours aflegt, is het minste dat je kunt zeggen. Onderstaande twee grafieken zullen mee aantonen welk het lot van de GOUDPRIJS zal zijn volgens The Daily Reckoning.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

GOUDPRIJS kan nu met honderden dollars stijgen”

In het kamp van de goudoptimisten heeft zich een nieuwe naam op de voorgrond gewrongen. Het is niemand minder dan Dennis Gartman, de bekende commodities trader en uitgever van The Gartman Letter. Gartman heeft zich nog niet zo lang tot het goud bekeert.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 5 september 2013

7 redenen dat de GOUDPRIJS niet meer over de $ 1.400 gaat

Vorige week woensdag doorbrak de GOUDPRIJS met gemak de barrière van $ 1.400. Sinds begin deze week noteert de GOUDPRIJS daar weer onder en heeft het moeite om de dalende trend van de laatste dagen om te buigen. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 5 september 2013

Goud: Tijd voor een (korte) pauze?

Goud is begonnen aan een cyclus van dagelijkse dalingen na een versterkte stijging van dagelijkse stijgingen. Vermoedelijk zal de GOUDPRIJS deze week in de aanloop naar het Amerikaanse banenrapport corrigeren naar $ 1.340 - $ 1.350, aldus Gold Scent.

Dergelijke dalingen zijn nodig om traders even de stuipen op het lijf te jagen en het sentiment naar een normaal, gezond niveau te herstellen in voorbereiding tot de volgende opwaartse beweging.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 4 september 2013

GOUDPRIJS terug naar $ 1.000?

De mogelijke oorlog in Syrië lijkt de GOUDPRIJS voornamelijk te drijven de laatste dagen. Gisteren ging de GOUDPRIJS fors omhoog door berichten van testraketten, vandaag gaat de GOUDPRIJS fors naar beneden door het uitblijven van een beslissing omtrent een aanval op Syrië. Maar zelfs zonder Syrië kan de GOUDPRIJS het wel eens verrassend moeilijk krijgen de komende maanden, aldus MarketWatch.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$