Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2594 artikelen gevonden. Artikel 1476 tot 1480
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

Dit is waarom we een nog veel hogere (> $ 130) zilverprijs gaan zien de komende jaren

In de huidige rally van de edelmetalen goud en zilver doet de zilverprijs het veel beter dan de GOUDPRIJS. De huidige stierenmarkt in goud en zilver is gelijkaardig aan die van de jaren '70 - '80. Als we die vergelijking doortrekken, kunnen we stellen dat zilver het de komende jaren veel beter gaat doen dan goud. Dit is waarom...

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

Goudmijnen kunnen verdubbelen bij een onveranderde GOUDPRIJS

De GOUDPRIJS klopt op de deur van een nieuwe stierenmarkt (een stijging van meer dan 20 procent). De meeste goudmijnaandelen zitten echter al een tijdje in een nieuwe stierenmarkt. Hoewel de sector momenteel rijp is voor een korte afkoeling, kunnen de goudmijnen het veel beter blijven doen dan de GOUDPRIJS. Ten opzichte van de huidige GOUDPRIJS noteren de goudmijnen nog steeds goedkoop.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 27 augustus 2013

Eric Sprott over de manipulatie door centrale banken en een verdubbeling van de GOUDPRIJS

In een interview voor Sprott Money News geeft Eric Sprott zijn mening over de goudmarkt. Volgens Sprott zitten de centrale banken achter de ontmoedigingen van de verkoop van fysiek goud (vooral in India). De situatie op de goudmarkt is zo precair aan het worden dat de GOUDPRIJS wel eens zou kunnen verdubbelen de komende 12 maanden, zo staat op Sprottgroup.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 27 augustus 2013

Vraag naar juwelen vanuit Indonesië kan GOUDPRIJS sterke duw in de rug geven

Wanneer we praten over de consumptie van goud op de groeimarkten hebben we het meestal over China en India. Indonesië wordt vaak over het hoofd gezien en dat is volledig ten onrechte. De archipel van 17.000 eilanden bezit namelijk de potentie om een belangrijke afzetmarkt te worden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 26 augustus 2013

Hedge funds worden positief voor goud

Nadat de GOUDPRIJS vorige week de kaap van $ 1.400 even doorbrak, lijkt het sentiment onder de hedge funds ook te keren. Donkere wolken boven het economische herstel in de Verenigde Staten, de sterke vraag naar fysiek goud in Azië en de uitstroom uit goud-ETF's die lijkt te stoppen, hebben ervoor gezorgd dat ook de meeste hedge funds het geweer van schouder veranderen, aldus Minning.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$