Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2626 artikelen gevonden. Artikel 1476 tot 1480
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

Er is meer dan goud (Kijk op de week)

Het lijkt wel goud tegen de rest op de beurzen. Ofwel zit je in het goudkamp ofwel ben je tegen goud. Maar waarom zou de GOUDPRIJS het niet goed kunnen doen terwijl de rest het ook goed doet? Er zijn tientallen argumenten te vinden waarom goud het goed zal doen in de toekomst en er zijn tiental argumenten te vinden dat goud het slecht gaat doen in de toekomst. Op korte termijn zal alvast veel afhangen van wat Ben Bernanke gaat beslissen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

Flashcrash goud ruikt naar manipulatie

De GOUDPRIJS maakte gisteren een forse duikeling. Nu is het niet meer dan normaal dat de prijs van goud, net als alle andere activa, omhoog en omlaag kan gaan. Ik wil niet tot de groep behoren dat als de GOUDPRIJS omlaag gaat, dat er een complot is en dat als de GOUDPRIJS omhoog gaat, het de normaalste zaak van de wereld is. Maar gisteren was er toch iets speciaals aan de hand, MarketUpdate weet wat...

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 september 2013

Beer wordt stier en ziet GOUDPRIJS fors oplopen

Iedereen heeft uiteraard het recht om van mening te veranderen, zeker wanneer zich daar grondige redenen voor aandienen. Zeker op de goudmarkt is het wijzigen van opinies geen ongewoon gegeven. De GOUDPRIJS heeft zich in de afgelopen maanden namelijk volatiel gedragen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 11 september 2013

GOUDPRIJS stijgt het sterkste in september – hoe ver staan we nu?

De GOUDPRIJS stijgt meestal door twee redenen, we hebben de 'Fear Trade' wanneer mensen goud kopen tegen aankomend onheil, zoals we onlangs gezien hebben met de saga rond Syrië, en we hebben de 'Love Trade' waar de vraag naar fysiek goud in China en India toeneemt door de vele festivals en feesten in deze landen. Dit maakt dat de GOUDPRIJS historisch gezien het beste presteert in september, zo staat op Mineweb.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 11 september 2013

Goud: Uptrend intact maar kwetsbaar voor verdere consolidatie

De GOUDPRIJS is gisteren weer meer dan 1 procent teruggevallen. De GOUDPRIJS beweegt nu al enkele weken zijwaarts maar blijft in een opwaarts trendkanaal, al neemt de kans op een consolidatie/correctie met de dag toe zegt Kitco.

De stijgende trend sinds eind juni blijft intact op weekbasis, zoals te zien is op onderstaande grafiek. Deze trendlijn biedt een belangrijke steun op $ 1.344, die overeenkomt met het 40-daags gemiddelde.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$