Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2613 artikelen gevonden. Artikel 1481 tot 1485
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 4 september 2013

Peter Schiff gelooft er rotsvast in: er is een sensationele stijging van de GOUDPRIJS op komst

Het minste wat je Peter Schiff, CEO van Euro Pacific Capital, kunt verwijten is een gebrek aan principes. Hij is een gold bug van de onbuigzame soort die zich niet stoort aan gebeurtenissen op korte termijn maar steeds het plaatje op de lange termijn in de gaten houdt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 4 september 2013

Hoe erg was de berenmarkt in goud?

Nadat de GOUDPRIJS $ 1.416 bereikte, was de berenmarkt in goud officieel voorbij (op het moment van schrijven noteren we weer iets lager). Tijd voor Philip N Diehl om de huidige berenmarkt te vergelijken met andere berenmarkten uit de geschiedenis van de goudmarkt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 3 september 2013

GOUDPRIJS stijgt het sterkste in september

September is traditioneel een sterke maand voor de GOUDPRIJS. In India is de oogst achter de rug en met het geld koopt de Indiase bevolking gouden juwelen en baren. Er zijn ook veel festivals en huwelijken in de tweede jaarhelft, traditioneel wordt er veel goud gegeven als geschenk voor deze trouwpartijen die tot 5 dagen kunnen duren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 3 september 2013

Ron Paul gelooft dat GOUDPRIJS kan exploderen

Er zijn goudkevers, er zijn goudstieren en wie weet nog veel meer dieren die geloven in een stijging van de GOUDPRIJS. Er is echter maar 1 Ron Paul en zoals we allemaal weten is die buitengewoon bullish voor de edelmetalen. En dat is dan nog zacht uitgedrukt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 3 september 2013

GOUDPRIJS bevindt zich op “Stairway To Hell’ wanneer U.S. schuldenplafond optrekken

In de jaren 70 lanceerde de Britse popgroep Led Zeppelin “Stairway to Heaven”, een song die zonder enige discussie tot de klassiekers van de popmuziek mag gerekend worden. Er is geen enkele top 100, top 500 of top 1,000 waar deze song niet in wordt opgenomen.

Tom Fitzpatrick heeft een alternatieve versie van deze songtitel bedacht, met die opmerking dat er geen enkele link bestaat met de muziekwereld. De GOUDPRIJS bevindt zich op de “Stairway To Hell’ wanneer de U.S. hun schuldenplafond optrekken. Iets wat ze wel zullen moeten doen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$