Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2626 artikelen gevonden. Artikel 1486 tot 1490
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 9 september 2013

Optiemarkten vertellen ons dat we goud moeten kopen

De recente nerveuze bewegingen in het goud vertellen ons dat we het plaatje op lange termijn niet uit het oog mogen verliezen. Er zijn 2 katalysatoren die momenteel op de GOUDPRIJS inspelen. Meest voor de hand liggend is uiteraard de situatie in Syrië die nog altijd uit de hand kan lopen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 9 september 2013

GOUDPRIJS zal ontploffen de dag dat investeerders brutaal in andere wereld wakker worden”

Iemand die nooit voor een ophefmakende uitspraken verlegen is geweest: Peter Schiff, CEO van Euro Pacific Capital. Van Schiff is geweten dat hij een gold bug pur sang is. Hij heeft het goud door dik en dun verdedigd. Ook op moeilijke momenten bleef hij het goud trouw.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

Zo speel je in op de volgende grote beweging van goud

Goud is iets speciaal. Ofwel ben je voor, ofwel ben je tegen. Maar een ding is zeker, goud heeft de tand des tijds overleefd en zal dit naar alle waarschijnlijkheid blijven doen. We gebruiken geen tetradrachmen (oude Griekse munt - valt het ook op dat de munten in de loop van de geschiedenis een steeds kortere naam krijgen - wat geeft dit als Griekenland uit de Eurozone stapt?) meer, maar goud is nog steeds volop aanwezig in de financiële wereld.

Het Britse pond verloor 70 procent van zijn waarde tegenover de Amerikaanse dollar na de val van het Britse Rijk. De Amerikaanse dollar op zich heeft al 90 procent van zijn waarde verloren sinds de creatie van de Federal Reserve. Desondanks heeft goud dit alles overleefd. En toch gaat de GOUDPRIJS in grote cyclussen. De vraag is dan ook, gaat de recentste cyclus van goud verder,... of gaan we terug naar af?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

Binnen enkele weken kan het lot van goud beslist worden

De laatste 7 sessie daalde de GOUDPRIJS 5 keer. Vandaag viel de GOUDPRIJS nog terug tot $ 1.360. Maar een zwak banenrapport uit de Verenigde Staten deed de GOUDPRIJS terug omhoog schieten tot ongeveer $ 1.390. Dat goud een hobbelig parcours aflegt, is het minste dat je kunt zeggen. Onderstaande twee grafieken zullen mee aantonen welk het lot van de GOUDPRIJS zal zijn volgens The Daily Reckoning.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

GOUDPRIJS kan nu met honderden dollars stijgen”

In het kamp van de goudoptimisten heeft zich een nieuwe naam op de voorgrond gewrongen. Het is niemand minder dan Dennis Gartman, de bekende commodities trader en uitgever van The Gartman Letter. Gartman heeft zich nog niet zo lang tot het goud bekeert.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$