Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2616 artikelen gevonden. Artikel 1511 tot 1515
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Beren worden verjaagd uit de goudmarkt

Het oplopen van de spanningen in het Midden-Oosten was vanzelfsprekend koren op de molen van de GOUDPRIJS. De opwaartse beweging bij het goud kwam in stroomversnelling toen de hele wereld de beelden zag van het bloed dat door de straten van Kaïro vloeide.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

9 ongewone redenen voor een GOUDPRIJS van $ 5.000

Sinds de financiële crisis van 2008 zitten we gevangen in een soort van perma-crisis. Er hangt een constante dreiging boven de wereld dat er ieder moment ergens iets serieus fout kan gaan. Het nieuwe normaal is een constante crisis zonder oplossingen of enige poging tot een oplossing.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 22 augustus 2013

Deze grote investeerder gelooft sterk in herstel GOUDPRIJS

Op de optiebeurs van Chicago werd deze week een opmerkelijke transactie geregistreerd. Een grote investeerder die sterk geloof in het herstel van de GOUDPRIJS schreef namelijk 10.100 put-opties Newmont Mining met als expiratiemaand januari en als strike 19 dollar.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

Ron Paul: “De GOUDPRIJS zal exploderen”

Ron Paul is een voormalig US Congressman en een zeer gerespecteerde man met gefundeerde inzichten voor de goudmarkt. Hoewel de GOUDPRIJS op korte termijn kan fluctueren, is er op lange termijn maar een richting mogelijk volgens Ron Paul, en dat is recht omhoog.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

De 2 belangrijkste koopsignalen voor goud

Volgens The Daily Reckoningzijn er twee drijvende krachten achter het herstel van de GOUDPRIJS. Er is het dumpen van goud en aanverwante door de hedge funds in het tweede kwartaal en de correctie van de aandelenbeurzen die in het voordeel van de GOUDPRIJS speelt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$