Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2616 artikelen gevonden. Artikel 156 tot 160
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 4 november 2016

Goudmijnaandelen maken zich klaar voor een ENORME stijging

Het ziet er naar uit dat de correctie van de GOUDPRIJS achter de rug is. Specialist technische analyse Clive Maund gelooft dat de opwaartse beweging nog intact is en klaar staat voor een volgende spurt omhoog. In dat geval is dit het IDEALE moment voor goudmijnaandelen.

De laatste maanden werden goudmijnaandelen terug bij het huisvuil gezet. Op zich was dit niet onlogisch na de zeer korte en krachtige stijging tijdens de eerste 6 maanden van het jaar. Nu de correctiefase van de GOUDPRIJS achter de rug lijkt, kunnen goudmijnaandelen hun opwaarts traject verder zetten.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 3 november 2016

GOUDPRIJS in Egyptische pond 50% gestegen

De GOUDPRIJS in Egyptische ponden is vandaag met 50% gestegen, nadat bekend werd dat de centrale bank de munt niet meer kunstmatig wil ondersteunen. De centrale bank hanteert vanaf nu een vrije wisselkoers, wat wil zeggen dat de waarde van de munt geheel aan de vrije markt wordt overgelaten. Op het moment van schrijven staat het Egyptische pond ten opzichte van de dollar 33% lager dan gisteren, want de wisselkoers schoot omhoog van minder dan 9 naar 13,26 Egyptische pond tegenover de dollar.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 3 november 2016

Ongeacht de uitkomst van de presidentsverkiezing in de VS: Goud is de winnaar!

Volgens de Britse bank HSBC zal de Amerikaanse presidentsverkiezing volgende week alvast 1 zekere winnaar kennen: de GOUDPRIJS. Ongeacht de uitkomst van de belangrijkste verkiezing in jaren, zal de GOUDPRIJS zo’n 8 procent stijgen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 2 november 2016

HSBC: GOUDPRIJS naar 1.500 dollar als Trump wint

De GOUDPRIJS kan naar $1.500 per troy ounce stijgen als Donald Trump president wordt, zo verwacht analist James Steel van HSBC. Hij voorziet een zeer protectionistisch economisch beleid als Trump de verkiezingen wint, waar het edelmetaal van zal profiteren. Maar ook als Clinton wint kan de GOUDPRIJS volgens hem stijgen, omdat zij als president meer fiscale stimulering zal toepassen. Dat zorgt voor een hogere inflatie en daarmee een vlucht richting goud.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 29 oktober 2016

Analisten zien GOUDPRIJS stijgen naar $1331

De gemiddelde verwachting voor de GOUDPRIJS onder 35 analisten ligt voor het komend jaar op.......Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$