Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2587 artikelen gevonden. Artikel 1551 tot 1555
Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 16 juli 2013

Commerzbank verwacht hogere GOUDPRIJS

Commerzbank verwacht dat de GOUDPRIJS later dit jaar weer wat op zal veren van de daling van de afgelopen maanden. Analisten van de bank denken dat we de grootste verkoopgolf van goud door ETF's inmiddels achter de rug hebben. Bovendien heeft de Fed onlangs aangegeven dat ze voorlopig blijft stimuleren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 15 juli 2013

Goud nog terug naar $ 1.000?

Op het moment van schrijven staat de GOUDPRIJS opnieuw op een zucht van $ 1.300. Volgens Chart Watchers was de GOUDPRIJS fors oververkocht en zitten we momenteel in een rebound van de oververkochte niveaus. Op lange termijn kan de GOUDPRIJS echter terug zakken naar een steunniveau van $ 1.000.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 12 juli 2013

Chinezen zullen vluchten in goud (met alle gevolgen van dien)

Chinezen zullen op zoek gaan naar een nieuwe vluchthaven en daar zal de GOUDPRIJS van profiteren. Sudakshina Unnikrishnan, commodities analyst bij Barclays Research, denkt dat de Chinezen weer goud gaan kopen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 11 juli 2013

GOUDPRIJS stijgt door uitspraken Bernanke

De GOUDPRIJS is weer in de lift. Gisteravond liet Fed-voorzitter Bernanke weten dat de arbeidsmarkt voorlopig nog monetaire stimulering nodig heeft en dat de lage rente daar ook ruimte voor biedt. De helft van het comité wil eind dit jaar het QE programma stopzetten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 11 juli 2013

4 redenen voor een LAGERE GOUDPRIJS dit najaar

Afgelopen week deelden we 4 redenen waarom de GOUDPRIJS zou stijgen dit najaar. Volgens vermogensbeheerder BlackRock zal goud echter nog verder zakken. De vrees voor massale inflatie bleek onterecht & dat betekent slecht nieuws voor goud.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$