Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2616 artikelen gevonden. Artikel 1551 tot 1555
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 25 juli 2013

Geloof je in een stijgende GOUDPRIJS? Koop zilver!!

Het blijft voorlopig een dubbeltje op zijn kant, het herstel van de GOUDPRIJS. Traditioneel zet goud zijn bodem neer in augustus. Er kan dus nog van alles gebeuren. Maar diegene die geloven in een sterk en krachtig herstel van de GOUDPRIJS, kunnen misschien beter zilver overwegen, aldus

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 25 juli 2013

Ron Paul: Er zullen nog vele Detroit’s volgen

Ron Paul heeft al vele waters doorzwommen en weet dus waar hij over praat. Hij ziet dan ook de GOUDPRIJS verder stijgen op lange termijn omdat de waarde van de dollar blijft dalen door het continu printen van extra dollars. Over het faillissement van Detroit kan Ron Paul kort zijn; er zullen er nog veel meer volgen. Het is te hopen dat de top van Dexia een luisterend oor heeft voor Ron Paul.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 25 juli 2013

GOUDPRIJS zakt naar $840 per troy ounce

Volgens de ABN Amro gaat de GOUDPRIJS de komende jaren verder omlaag. Voor 2014 rekent de bank op gemiddeld $1.000 per troy ounce, een jaar later slechts $840. De bank verwacht een herstellende wereldeconomie en is daardoor positiever over zilver, platina en palladium dan over goud.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 24 juli 2013

Het eindspel voor goud komt dichterbij

We belichten bij beurs.com ook graag eens de andere kant van goud. De GOUDPRIJS mag dan een behoorlijk herstel hebben laten zien in de afgelopen weken, dit is volgens een analist van Roubini Global Economics absoluut geen reden om positief te worden. Grondstoffenspecialist Gary Clark stelt dat het ‘eindspel’ nadert.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 24 juli 2013

Comex loopt verder leeg

De Comex loopt verder leeg

Deze keer werd er naast fysiek goud ook fysiek zilver onttrokken van de kluizen. Het is een zeer interessante evolutie om te volgen. Het onttrekken van fysiek goud uit de Comex is mogelijk een verklaring voor de stijging van de GOUDPRIJS. Het is afwachten of het onttrekken van fysiek zilver dezelfde reactie gaat teweeg brengen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$