Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2594 artikelen gevonden. Artikel 161 tot 165
Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 6 oktober 2016

GOUDPRIJS gedaald, kopen of verkopen?

Afgelopen dinsdag zakte de GOUDPRIJS vrij onverwacht met 3,3% tot onder de $1.300 per troy ounce, het laagste niveau in meer dan drie maanden tijd. Op het moment van de prijsdaling steeg de dollar op het hoogste niveau in twee weken tijd en waren verschillende beurzen in Azië gesloten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 6 oktober 2016

2 grafieken die iedere belegger in goud in het oog moet houden

De GOUDPRIJS kende een fantastische eerste jaarhelft maar verliest de laatste dagen wat van zijn mojo. Na maanden van stilte hoor je dan opnieuw de ene na de andere analist zijn visie verkondigen. De ene ziet een verdere daling, de andere ziet een koopkans. 2 minder bekende grafieken geven een inzicht wat de toekomst kan brengen.

De eerste grafiek betreft de correlatie – of het verband – tussen de GOUDPRIJS en de 10-jarige rente op Amerikaans staatspapier, de US Treasury. Bloomberg Intelligence analist Michael McDonough zegt dat de GOUDPRIJS een sterk verband vertoont met de langetermijnrente in de VS.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 5 oktober 2016

Beleggers dumpen goud! Is er iets ernstigs op komst?

Het was nog eens een klein bloedbad op de goud- en zilvermarkt. Beleggers dumpten edelmetalen alsof het de pest was. De GOUDPRIJS zakte door de barrière van $1.300 waardoor de verliezen verder opliepen. Goudmijnaandelen stonden op een gegeven moment zelfs 10% en meer lager. Toch lijkt deze dump gefabriceerd, net als in 2008.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 5 oktober 2016

GOUDPRIJS duikt voor het eerst sinds Brexit onder $1.300

De GOUDPRIJS kende sinds het begin van dit beursjaar een vliegende start. Binnen enkele weken stond de GOUDPRIJS al flink hoger en de goudstieren wisten deze stijgende trend lang vast te houden. Maar, sinds de zomer is de richting van de GOUDPRIJS veranderd.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: dinsdag 4 oktober 2016

GOUDPRIJS -3% en Zilverprijs -5% na mogelijk afbouw QE door ECB

De GOUDPRIJS en zilverprijs zijn vandaag respectievelijk 3% en 5% gedaald door....Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$