Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2616 artikelen gevonden. Artikel 161 tot 165
Bron: The Bullion House
Geplaatst: donderdag 27 oktober 2016

Zilverprijs zal harder stijgen dan Goud in 2017 volgens ETF Securities

Ondanks de verwachte stijging in de GOUDPRIJS zal de zilverprijs in 2017 harder.....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 27 oktober 2016

Dit is het belangrijkste koopsignaal voor goudmijnaandelen

1 grafiek is er nodig om te zien wanneer je goudmijnaandelen moet kopen, 1 grafiek. Deze indicator is preciezer dan eender welke andere manier om naar goudmijnaandelen te kijken en iedereen kan hem volgen. Al 2 keer eerder deze eeuw gaf deze grafiek het perfecte moment aan om goudmijnen te kopen. Nu is het de 3e keer.

In 2003 signaleerde onderstaande grafiek een eerste koopsignaal. Daarna verdubbelde de GOUDPRIJS en verdrievoudigde de goudmijnaandelen. In 2008 was er opnieuw een koopsignaal. Opnieuw verdubbelde de GOUDPRIJS en gingen de goudmijnaandelen maal 3.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 24 oktober 2016

Deze drie cruciale kaarten geven inzicht in de toekomst van goud

Goud is een asset dat niet op zichzelf staat en bijgevolg zijn koers zelfstandig aflegt. Markten zijn aan elkaar verbonden. De ene markt wordt beïnvloed door de andere. Wil je het koersverloop van goud begrijpen, dan dien je kennis te nemen van markten die de GOUDPRIJS in beweging zetten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 24 oktober 2016

7 factoren die de GOUDPRIJS beïnvloeden

De goudmarkt is een complexe markt. Er zijn verschillende factoren die op verschillende momenten een invloed kunnen spelen op een stijging of daling van de GOUDPRIJS. Veel beleggers concentreren zich ook maar rond 1 aspect terwijl er verschillende fundamentele en psychologische factoren zijn die de GOUDPRIJS mee richting geven.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 24 oktober 2016

De laatste keer dat dit gebeurde, ver-3-dubbelde de GOUDPRIJS

Wie jonger is dan 50 jaar heeft het nog nooit meegemaakt, maar het is geen leuke periode wanneer er stagflatie optreedt. Stagflatie is een combinatie van zwakke economische groei met inflatie. Dat betekent dat alles wat je bezit goedkoper wordt en alles wat je moet betalen duurder. De laatste keer dat er stagflatie was, verdrievoudigde de GOUDPRIJS.



Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$