Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2625 artikelen gevonden. Artikel 161 tot 165
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 8 november 2016

Intrinsiek stijgende GOUDPRIJS zal monetair systeem opblazen

Naarmate het gewicht van de “gouden handgrepen” van China effect beginnen te sorteren zullen de papieren transacties op de COMEX opdrogen, zullen ‘da boyz’ (de banksters) zijn uitgespeeld, zal de GOUDPRIJS intrinsiek gaan stijgen waarmee het huidige monetaire systeem wordt opgeblazen. De rapen blijken dan vooral gaar voor landen met een te geringe of geen goudvoorraad. Daarentegen zullen grondstoffenlanden als Canada en Australië met eveneens veel edelmetaal in de bodem stellig overleven. Wat ons eigen landje betreft, zullen we met de 600 ton goud ...

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 7 november 2016

GOUDPRIJS lager na afsluiting FBI onderzoek

De GOUDPRIJS daalde maandagochtend met 1,3% naar $1.288 per troy ounce, nadat de FBI bekendmaakte dat ze geen strafbare zaken kon vinden in de emails van Hillary Clinton. De conclusie van de Amerikaanse opsporingsdienst kwamen zondagavond voor velen als een verrassing, omdat het onderzoek pas anderhalve week geleden weer geopend werd en betrekking heeft op vele tienduizenden emails.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 6 november 2016

Goud stijgt in aanloop naar verkiezingen VS

Goud is deze week gestegen in aanloop naar de presidentsverkiezingen. Aanstaande dinsdag is het zover en kiest het Amerikaanse volk tussen Trump en Clinton. De GOUDPRIJS steeg deze week met $20 per troy ounce ofwel 1,55%. De prijs staat boven de $1300 grens op $1304.

Afgelopen woensdag was de FOMC. De FED hield conform verwachting de rente ongewijzigd. Goud steeg door de grens van $1300 maar leverde later weer een deel van de winst in. Gisteren, vrijdag 4 november, kwam het banencijfer in de VS naar buiten. De verwachting van de markt was een stijging 157.000 extra banen. Het werkelijke cijfer kwam uit op 161.000. De werkeloosheid daalde naar 4,9%. De GOUDPRIJS tikte langzaam verder omhoog en sloot op $1304 per troy ounce.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 5 november 2016

GOUDPRIJS op hoogste punt in 3,5 jaar tijd

Goud staat inmiddels op het hoogste punt in 3,5 jaar tijd. Komende dinsdag kan voor vuurwerk......

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 4 november 2016

Goudmijnaandelen maken zich klaar voor een ENORME stijging

Het ziet er naar uit dat de correctie van de GOUDPRIJS achter de rug is. Specialist technische analyse Clive Maund gelooft dat de opwaartse beweging nog intact is en klaar staat voor een volgende spurt omhoog. In dat geval is dit het IDEALE moment voor goudmijnaandelen.

De laatste maanden werden goudmijnaandelen terug bij het huisvuil gezet. Op zich was dit niet onlogisch na de zeer korte en krachtige stijging tijdens de eerste 6 maanden van het jaar. Nu de correctiefase van de GOUDPRIJS achter de rug lijkt, kunnen goudmijnaandelen hun opwaarts traject verder zetten.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$