Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2576 artikelen gevonden. Artikel 1661 tot 1665
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zaterdag 1 juni 2013

Goud en zilver report (Week 22)

Een korte terugblik op de ontwikkelingen in de goudmarkt en de zilvermarkt van afgelopen week. De GOUDPRIJS zakte 0,36% en de zilverprijs ging 1,45% omlaag. Centrale banken kochten in april opnieuw goud en de Canadese munt verkocht in het eerste kwartaal van 2013 bijna 2x zoveel gouden munten als een jaar eerder.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 30 mei 2013

Het is zover: goud en goudmijnaandelen op dreef!

We zagen vandaag dat de GOUDPRIJS met overtuiging door de weerstand van $ 1.400 is gegaan. Later op de dag werd de grens van $ 1.400 zelfs even getest om daarna terug sterk op te veren. Tot voor kort waren er alleen maar signalen dat de GOUDPRIJS lagere regionen zou opzoeken. Deze signalen lijken verleden tijd te zijn. De hulp van goud in de toekomst kan zelfs nog extra uit onverwachte hoek komen.

Bron:
Geplaatst: donderdag 30 mei 2013

Indiers en Chinezen verwachten hogere GOUDPRIJS

“Chinezen en Indiërs verwachten stijging GOUDPRIJS

De World Gold Council (WGC) deed onderzoek naar het sentiment onder Chinese en Indiase consumenten. Daaruit bleek dat een ruime meerderheid van 82% rekent op een stijging of stabilisering van de GOUDPRIJS in de komende vijf jaar. Uit de enquête bleek dat 45% van de ondervraagden het afgelopen half jaar goud heeft gekocht. Het onderzoek werd gehouden onder 1.001 willekeurig geselecteerde volwassenen.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: donderdag 30 mei 2013

Indiers en Chinezen verwachten hogere GOUDPRIJS

Consumenten in India en China verwachten de komende vijf jaar een stijging van de GOUDPRIJS. Van de duizend ondervraagden had 45% het afgelopen half jaar goud gekocht. India en China zijn samen goed voor ongeveer de helft van de wereldwijde goudmarkt.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 30 mei 2013

Monetaire systeem wordt in stand gehouden

Mike Maloney is ervan overtuigd dat de GOUDPRIJS verder zal gaan stijgen. Het is volgens hem geen nattevingerwerk maar eerder een koele, haast wetenschappelijke berekening van wat komen gaat. Nooit eerder is de wereldeconomie qua monetaire, financiële en economische omstandigheden verzeild geraakt in wat we vandaag meemaken. Nooit eerder verkeerden eerst de burgers, toen de bedrijven, toen de steden en staten en zelfs ganse landen en werelddelen in een dergelijke staat van distress. Nooit eerder zagen we een dergelijke race naar de bodem van valuta. Vandaag de dag willen overheden internationaal, met alle macht en middelen een monetair systeem in stand houden dat eigenlijk uitgeput is, op zijn einde loopt, dat de moeite niet waard is om nog aan te houden. Maar: het is het enige dat zij kennen, en wat bekend is is bemind.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$