EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
31
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1781 tot 1785
Geplaatst op: woensdag 8 mei 2013

Chinese goudconsumptie stijgt meer dan 25 % in het eerste kwartaal

Volgens de China Gold Association steeg de goudconsumptie in China naar 320,54 ton in het eerste kwartaal van 2013. Dit is een stijging van 25,6 % op jaarbasis.  De China Gold Association verwacht dat de goudconsumptie nog zal versterken door de lagere prijs van goud op de markten.

De goudconsumptie in maart verdubbelde reeds tot een all time high nadat de prijs was gedaald tot het laagste niveau in 2 jaar. Consumenten en industri√ęle gebruikers zien de lagere GOUDPRIJS als een opportuniteit zo staat op

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 6 mei 2013

Barclays verwacht minimaal herstel GOUDPRIJS

Barclays verwacht herstel GOUDPRIJS naar $1.483 per troy ounce

Lees verder op
Geplaatst op: maandag 6 mei 2013

Barclays verwacht minimaal herstel GOUDPRIJS

Barclays verwacht voor 2013 een minimaal herstel van de GOUDPRIJS. Analisten van de Britse bank denken dat de prijs in het tweede kwartaal nog kan zakken tot $1.350 per troy ounce, maar dat de prijs later dit jaar naar $14.83 zal gaan. De bank is voorzichtig en wijst erop dat er nog steeds veel goud uit ETF's gaat.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: maandag 6 mei 2013

Fysieke vraag kan goudmijnen ondersteunen

De sector van de goudmijnen ligt op zijn gat, dat is het minste dat je kan zeggen. In tegenstelling tot de GOUDPRIJS hebben de goudmijnen en de junior goudmijnen een nog grotere slachting achter de rug. Maar de sector lijkt stilaan aan de betere hand en de fysieke tekorten kunnen in het voordeel spelen van de goudmijnen aldus

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 6 mei 2013

Hoe zit het nu met de goudmarkt?

Op Silverdoctors maakt Charles Hugh Smith van Peak Prosperity een interessante analyse over de fundamenten in de goudmarkt. Na de dramatische crash wist de GOUDPRIJS sterk te herstellen, maar de laatste dagen vindt het niet genoeg kracht om door de eerste serieuze weerstand te stijgen. Hoe moet het nu verder met de GOUDPRIJS?

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs