Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2615 artikelen gevonden. Artikel 1791 tot 1795
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 26 april 2013

Strateeg Société Générale verwacht GOUDPRIJS van $10.000

Strateeg Albert Edwards van Société Générale verwacht dat de GOUDPRIJS zal stijgen naar meer dan $10.000. Dat zal het gevolg zijn van het monetaire stimuleringsbeleid van centrale banken. Edwards blijft van mening dat dit beleid op de lange termijn voor inflatie zal zorgen, waardoor de GOUDPRIJS de weg omhoog zal vinden. De rente op Amerikaanse Treasuries ziet Alberts dalen tot beneden de 1%.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: vrijdag 26 april 2013

GOUDPRIJS maakt meer dan helft koersdaling goed

De GOUDPRIJS zakte vorige week meer dan $200 per troy ounce. Een forse prijsdaling, die inmiddels alweer grotendeels ongedaan gemaakt is. De GOUDPRIJS is vanaf het dieptepunt van $1.330 alweer met $130 gestegen. Ruim 60% van de prijsdaling is in minder dan twee weken tijd alweer ongedaan gemaakt. De sterke vraag naar fysiek goud stuwt de premies en de levertijden verder op.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Centrale banken voegen zich bij particuliere goudkervers

De GOUDPRIJS heeft zich goed hersteld na de crash van bijna 2 weken geleden. De GOUDPRIJS stijgt nu al 7 van de laatste 8 handelsdagen. De berichten over een stormloop naar fysiek goud door particuliere goudkevers over heel de wereld zijn niet meer bij te houden, maar ook de centrale banken doen hun duit in het zakje.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Goudvoorraad COMEX blijft dalen

We schreven 10 dagen geleden al dat de goudvoorraad bij de COMEX daalt. De fysieke voorraad goud was drastisch gedaald.

Volgens een nieuw artikel van Bull Market Thinkingis de outflow van fysiek goud nog versneld de laatste dagen. Waarom nu? Waar gaat het goud naartoe? Waarom begon dit nog voor de crash van de GOUDPRIJS? Allemaal interessante vragen om te blijven opvolgen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

ABN Amro verwacht daling GOUDPRIJS naar $875

ABN AMRO denkt dat u maar beter uw goud kunt verkopen. De GOUDPRIJS gaat namelijk dalen, en niet zo'n beetje ook. In 2014 gaan de door de $1.000 per troy ounce zakken en in 2015 betaalt u voor dat gewicht nog maar $875. Beleggers verkopen goud omdat de economische data op herstel wijst, aldus de bank.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$