Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2618 artikelen gevonden. Artikel 181 tot 185
Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 12 oktober 2016

Aandelen Goudmijnen harder onderuit dan GOUDPRIJS

De goudmijnen zijn recent veel harder gedaald dan de GOUDPRIJS. Het verschil komt uit op factor.....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 12 oktober 2016

De voornaamste katalysator van de GOUDPRIJS

Algemeen directeur Rick Rule van Sprott Global Resource Investments Ltd. werd geïnterviewd door Kitco tijdens het Mines and Money Conference in Toronto waar hem gevraagd werd om zijn visie op grondstoffen, aandelen en wat de katalysator is voor hogere edelmetaalprijzen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 10 oktober 2016

GOUDPRIJS – Wat ga je nu doen?

De GOUDPRIJS kende vorige week zijn sterkste daling sinds het gele edelmetaal uit de dood is opgestaan begin 2016. Niet toevallig viel de prijsdaling samen met de Gouden week in China. Tijdens deze feestperiode is de Chinese handel in goud gesloten. Wat kunnen we verwachten nu de Chinezen terug zijn?

De stijging van 2016 was voornamelijk gedreven door een toename van de vraag naar investeringsgoud. Grootste goud-ETF GLD kende een enorme instroom van fysiek goud. Opvallend is dat de prijsdaling van vorige week niet gepaard ging met een daling van de goudvoorraad van GLD.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 7 oktober 2016

Deutsche Bank: de goudcrash is nog maar net begonnen

Analisten van Deutsche Bank verwachten dat de GOUDPRIJS nog veel verder kan zakken. Het is een mooie rit geweest, maar goud is 20% tot 25% overgewaardeerd, aldus de Chief Global Strategist Binky Chadha. Goldman Sachs daarentegen heeft een andere mening.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 6 oktober 2016

GOUDPRIJS gedaald, kopen of verkopen?

Afgelopen dinsdag zakte de GOUDPRIJS vrij onverwacht met 3,3% tot onder de $1.300 per troy ounce, het laagste niveau in meer dan drie maanden tijd. Op het moment van de prijsdaling steeg de dollar op het hoogste niveau in twee weken tijd en waren verschillende beurzen in Azië gesloten.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$