Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2615 artikelen gevonden. Artikel 1821 tot 1825
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Goudverkoop in Japan verdubbeld

Ook in Japan is er veel meer goud gekocht na de recente prijsdaling van meer dan 10%. Handelaren zien lange wachtrijen van particulieren die geld willen inruilen voor fysiek goud. Goudwinkels zien een verdubbeling in het verkochte volume. Twee jaar geleden lokte een stijging van de GOUDPRIJS vooral extra verkopen op.

Bron: freedombytes.info
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Lekker verdienen aan de goudcrash met... Goldman Sachs

Slecht nieuws voor @WillemmiddelverkoopPro! De GOUDPRIJS crashte de afgelopen week 20%, terwijl banken zich rot lachen. Met Goldman Sachs voorop uiteraard. De bank gaf donderdag zijn klanten een shortadvies en navolging daarvan had inmiddels al (minimaal) 12% rendement opgeleverd. Niet verwonderlijk voor de bank die ‘Gods werk verricht’. Decijfers van de bank in het eerste kwartaal waren dan ook goed met een winst per aandeel die 11% hoger lag dan verwacht. Maar het belangrijkste economische kerngetal: het gemiddelde salaris steeg van $350.864 naar $403.281. Nobody does it like Goldman.

Bron: The SilverMountain
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Update over levertijden en premiums zilver en goud

Sinds de forse daling van de GOUDPRIJS en zilverprijs vanaf afgelopen vrijdag is de vraag naar fysiek edelmetaal wereldwijd enorm toegenomen. Als gevolg hiervan zijn de levertijden en premiums bij onze leveranciers opgelopen en bij deze een update van de huidige situatie.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

Société Générale: GOUDPRIJS zakt naar $1.265

De Franse zakenbank SocGen verwacht dat de GOUDPRIJS verder weg zal zakken tot het steunpunt van $1.265 per troy ounce. Daarmee impliceert de bank dat er nog bijna 10% van de prijs af kan. Op korte termijn kan de koers even herstellen, maar daarna zal de prijs verder zakken tot het genoemde niveau.

Bron: freedombytes.info
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

Waarschuwt instorting GOUDPRIJS ons voor deflatie?

De Europese beurzen zijn vandaag lager geopend, onder andere vanwege de onzekerheid die het gevolg is van de bomaanslagen gisterenavond in Boston.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$