Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2615 artikelen gevonden. Artikel 2051 tot 2055
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 25 november 2012

Goud en zilver report (Week 47)

Deze week ging vooral de prijs van zilver omhoog. De spotprijs voor een kilo stond bij het sluiten van de handel op vrijdag op €845, tegenover €815 een week eerder. Dat is een stijging van 3,7%. De GOUDPRIJS wist door een rally op vrijdag de week toch met winst af te sluiten. Afgelopen vrijdag kostte een troy ounce goud €1349, een verwaarloosbaar verschil met de €1345 van de week daarvoor. Door een stijging van de EUR/USD wisselkoers ging de prijs van beide metalen in dollars nog sterker omhoog.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 23 november 2012

Wat is NU de beste belegging

Wat is nu de beste belegging: fysiek goud of goudmijnaandelen

Vele vragen zich af wat de beste investering is: fysiek goud of goudmijnaandelen. Van goudmijnaandelen wordt gezegd dat ze met een hefboom werken ten opzichte van goud. Als de GOUDPRIJS stijgt, moeten de mijnaandelen sterker stijgen en visa versa. Maar deze hefboom werkt niet altijd gedurende een

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 23 november 2012

Flashcrash in goud volgens Goldprice?

Wie de GOUDPRIJS de afgelopen dagen heeft gevolgd op www.goldprice.org zag een merkwaardig patroon. Drie dagen op rij ging de GOUDPRIJS op het meest rustige tijdstip opeens met $20 per troy ounce omlaag, om vervolgens weer met $20 te stijgen. De daling vond steeds plaats in het half uur waarin de handel aan de New York Globex gesloten is en alleen Sydney nog open is.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 22 november 2012

Optiemarkten geven goud extra ‘punch’

Het sentiment voor het goud bij de analisten van de grote banken en beurshuizen wordt steeds optimistischer. Tom Kendall, de meest betrouwbare voorspeller van de GOUDPRIJS in de afgelopen twee jaar, ziet volgens een rondvraag gedaan door Bloomberg de GOUDPRIJS volgend jaar gemiddeld 1.880 dollar bedragen.

Jochen Hitzelfd van UnicCredit, die het op één na beste track record heeft, heeft een objectief van 1.950 dollar (inclusief ruimte voor een verrassing in positieve zin). Deutsche Bank AG’s Daniel Brebner is de  nummer 3 en hij ziet de GOUDPRIJS in Q3 van 2013 op 2.300 dollar staan!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 22 november 2012

Soros koopt goud en ziet hogere prijzen

De gouden rally lijkt na 12 jaar van stijgende prijzen nog niet aan het einde van zijn Latijn. Grote goldbugs zoals John Paulsen en George Soros verhogen hun investeringen in goud tot het hoogste niveau ooit.

Zij zien de GOUDPRIJS dan ook verder toenemen door de blijvende drang naar meer quantitative easing om de economie terug op sleeptouw te nemen, zowel in Amerika, Europa als China en Japan.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$