Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2613 artikelen gevonden. Artikel 2106 tot 2110
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 19 september 2012

David Morgan: "Zilver kan ooit op ‘gelijke hoogte’ komen met goud"

Het is een straffe uitspraak van zilverguru David Morgan in een recente gesprek met SD Bullion. Morgan heeft de recente opleving in de zilverprijs goed gezien en verwacht een verdrievoudiging vanaf de huidige prijs.

Maar er is eerst nog wat werk aan de winkel, met name rond het vorige record. David Morgan verwacht in 2013 een definitieve uitbraak tot 60 à 75 dollar per ounce.

Op de langere termijn ziet David Morgan de Goud/Zilver ratio terugvallen tot 10x (vandaag 51x). Meer nog, door de mogelijke toeleveringsproblemen sluit Morgan zelfs niet uit dat de prijs van zilver op ‘gelijke hoogte’ kan komen met de GOUDPRIJS!

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: dinsdag 18 september 2012

FED helpt GOUDPRIJS verder omhoog

  Goud gaat deze maand boven de 1850 dollar uitkomen

Na een aantal dagen van verliezen voor de GOUDPRIJS is deze vandaag weer opgelopen. De belangrijkste reden voor de stijging is de mededeling van een FED official die heeft aangegeven dat de FED er alles aan doet om zo snel mogelijk de maatregelen in het kader van QE3 te activeren. Hierdoor is de prijs van goud opgelopen tot een koers van 1766 dollar per troy ounce, terwijl goud de dagen begon op een koers van 1756 dollar per troy ounce.

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: zaterdag 15 september 2012

QE3: GOUDPRIJS naar hoogste punt in 6 maanden

Ben Bernanke van de Federal Reserve heeft QE3 officieel aangekondigd. De geldprinter wordt weer aangezet en de vers gedrukte dollars zullen worden gebruikt voor onder andere de aankoop van hypotheekgerelateerd schuldpapier. Dit zijn zogenaamde Mortgage-backed securities. De Fed gaat voor 40 miljard dollar per maand aan ‘MBS’ kopen. Ook wordt Operation Twist doorgezet.

[...]

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: zaterdag 15 september 2012

Goud gaat deze maand boven de 1850 dollar uitkomen

Goud blijft maar stijgen op het opeenvolgende goede nieuws uit de wereld. De volgende stimulans voor de GOUDPRIJS is ook om de hoek komen kijken. De Zwitserse zakenbank UBS heeft aangegeven dat de GOUDPRIJS aan het einde van september een koers zal hebben behaald van 1850 dollar per troy ounce. Dit is een behoorlijke groei aangezien de GOUDPRIJS de maand begon met een goudkoers van 1648 dollar per troy ounce.

Bron: Goudvergelijken.nl
Geplaatst: vrijdag 14 september 2012

QE3: GOUDPRIJS naar hoogste punt in 6 maanden

Ben Bernanke van de Federal Reserve heeft QE3 officieel aangekondigd. De geldprinter wordt weer aangezet en de vers gedrukte dollars zullen worden gebruikt voor onder andere de aankoop van hypotheekgerelateerd schuldpapier. Dit zijn zogenaamde Mortgage-backed securities. De Fed gaat voor 40 miljard dollar per maand aan ‘MBS’ kopen. Ook wordt Operation Twist doorgezet.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$