EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 2116 tot 2120 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: woensdag 2 januari 2013

Wassen neus van Congres lanceert de GOUDPRIJS!

Iedereen heeft het gehoord deze week, het Congres in Amerika heeft een akkoord bereikt over de fiscal cliff. Het plan lijkt echter een wassen neus, aangezien veel analisten denken dat het plan nog zal worden aangepast, waardoor de soep niet zo heet zal worden gegeten als dat deze wordt geserveerd. Al het nieuws omtrent het akkoord heeft er wel voor gezorgd dat de GOUDPRIJS in de eerste dagen van het jaar goede zaken doet.

Lees verder op prijsvangoud.nl
Geplaatst op: woensdag 2 januari 2013

GOUDPRIJS loopt achter op groeiende balans centrale banken?

Vorig jaar plaatsen we al eens een grafiek die de correlatie liet zien tussen de groei van het balanstotaal van zeven verschillende centrale banken en de GOUDPRIJS vanaf 1999. De GOUDPRIJS blijkt over de langere termijn het balanstotaal van centrale banken te 'volgen'. Met een uitzondering van de correctie op de GOUDPRIJS in 2008 kunnen deze twee lijntjes bijna op elkaar gelegd worden. Als we deze correlatie zouden doortrekken naar 2012 zouden we nu een GOUDPRIJS moeten zien van meer dan $2.000 per troy ounce.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 1 januari 2013

Goud stijgt 20% in Japanse yen

De GOUDPRIJS steeg in 2012 met een kleine 7% in Amerikaanse dollars en met slechts 5% in euro's, weinig reden tot vreugde voor de goudbelegger. Toch bewijst het edelmetaal zich keer op keer als de waarde van een valuta ondermijnd wordt. De GOUDPRIJS ging in de Japanse yen met maar liefst 20,68% omhoog in 2012!

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zondag 30 december 2012

Michael Pento: "GOUDPRIJS naar $10.000/oz"

Eric King van King World News sprak eerder deze week met vermogensbeheerder Michael Pento over de recente ontwikkelingen die van invloed zijn op de GOUDPRIJS. Volgens Pento, directeur van Pento Portfolio Strategies, zal de GOUDPRIJS vroeg of laat de $10.000 per troy ounce doorbreken.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zondag 30 december 2012

Goud teleurstellend het jaar uit

2012 is zo goed als voorbij, waarin de prijs van goud mooie dingen heeft laten zien. Zo hebben we in oktober bijna de 1800 dollar grens aangetikt, en werd er zelfs al door diverse analisten gesproken over de magische 2000 dollar grens dat die in 2012 zal worden behaald. Niets bleek minder waar te zijn: Goud sluit het jaar weliswaar positief af, maar de eindkoers is toch wel teleurstellend te noemen.

De goudkoers van 2012 begon op 1598 dollar per troy ounce. Het edelmetaal staat nu op een koers van 1657 dollar per troy ounce. Goud is dus wel weer gestegen het afgelopen jaar, maar de verwachtingen zijn toch echt niet waargemaakt. Analisten hadden verwacht dat de GOUDPRIJS zou gaan oplopen tot ver boven de 1800 dollar, maar door de aanhoudende ellende in Europa en de begrotingsproblemen in Amerika en de fiscal cliff is goud ver teruggezakt.

Lees verder op prijsvangoud.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs