EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 226 tot 230 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: donderdag 20 oktober 2016

Topman goudindustrie voorspelt GOUDPRIJS van minstens $5.000

Beleggers doen er beter aan om niet te luisteren naar beleidsmakers, maar naar personen die het al jaren bij het rechte eind hebben. Een van die personen waar we bij Slim Beleggen al jaren naar luisteren is Pierre Lassonde. Lassonde is de voormalige president van Newmont Mining, was voorzitter van World Gold Council en is de topman van Franco-Neveda. Een grote meneer in de goudmarkt. Maar hij heeft vooral een bijzonder scherpe blik op het financiële systeem.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 19 oktober 2016

Analist Wells Fargo ziet GOUDPRIJS terugvallen naar $1.050

John LaForge van Amerikaanse zakenbank Wells Fargo ziet weinig hoop voor een sterke GOUDPRIJS. Volgens LaForge zal de GOUDPRIJS zelfs terugvallen tot $1.050. Hij ziet dit als een normaal proces in een langdurige daling.

LaForge ziet goud als een grondstof en grondstoffen zitten in een langdurige berenmarkt. Traditioneel duren berenmarkten in grondstoffen zo’n 20 jaar met tussentijds ups en downs. De huidige berenmarkt duurt nog maar 5 jaar.

De GOUDPRIJS zal dan ook het dieptepunt van eind december 2015 opnieuw testen. Het is niet ongewoon dat de prijzen van grondstoffen hun eerste dieptepunt opnieuw gaan testen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 17 oktober 2016

Een ongewoon maar duidelijk koopsignaal voor goud

Nadat ze bij HSBC al waarschuwden voor een daling van de aandelenmarkt, zijn ze nu ook positief voor goud. Vooral op langere termijn zien ze het gele edelmetaal beter presteren. Goud doet het traditioneel goed in periodes dat de globale handel terugvalt, zoals we dat de laatste maanden zien.

Protectionisme en een populistisch sentiment zijn historisch gezien positieve elementen voor een hogere vraag naar goud. Periodes van lagere internationale handel, dalende investeringen en veranderingen van het globale politieke landschap zijn ideaal voor een hogere GOUDPRIJS, aldus James Steel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 14 oktober 2016

Om alle schulden te dekken door goud moet de GOUDPRIJS naar $23.000/ounce

Nog niet zo lang geleden vuurde het IMF een waarschuwingssignaal af over de toename van de globale schulden. Je kon hier lezen dat de niet-financiële globale schulden ondertussen zijn opgelopen tot $152.000 miljard. Wat zou de prijs van goud zijn als al die schulden gedekt werden door het gele edelmetaal?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 oktober 2016

Wanneer komt er een nieuwe bodem bij goud?

De goudkevers hebben het de afgelopen weken niet bepaald gemakkelijk gehad. De paniek binnen de goudmarkt keerde plotseling terug nadat de GOUDPRIJS enkele procenten aan waarde moest inleveren. Maar, wat veel beleggers vergeten is dat het lange termijn plaatje er nog steeds goed uitziet.

Tot nu toe weten de edelmetalen, ondanks de daling van de afgelopen weken, nog steeds een prima prestatie neer te zetten in dit beursjaar. Ten opzichte van een jaar geleden staat de GOUDPRIJS bijvoorbeeld nog steeds 18% hoger. Ook de goud- en zilvermijnaandelen staan er ten opzichte van een jaar geleden nog steeds riant voor.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs