Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2627 artikelen gevonden. Artikel 2431 tot 2435
Bron: AmsterdamGold.com
Geplaatst: woensdag 10 augustus 2011

S&P verlaagt kredietwaardering VS; GOUDPRIJS stijgt naar nieuwe records

De Verenigde Staten hebben afgelopen vrijdag hun triple A status verloren. Kredietbeoordelaar Standard & Poor’s verlaagde de kredietwaardigheid van de VS met één stap naar AA+. De VS hadden sinds 1941 de hoogste AAA waardering.

Een week nadat de politieke leiders van de VS een akkoord hebben bereikt over het verhogen van het Amerikaanse schuldplafond heeft S&P de kredietwaardigheid van 's werelds grootste economie verlaagd. S&P vindt dat de overeengekomen bezuinigingen tekort schieten. S&P zette ook het vooruitzicht voor de Amerikaanse kredietwaardigheid op negatief en stelde dat de kans één op drie is dat de kredietwaardigheid van de VS binnen 6 tot 24 maanden opnieuw wordt afgewaardeerd.

Bron: Goudportal
Geplaatst: woensdag 10 augustus 2011

JP Morgan: Goud dit jaar nog naar $2.500

De lange termijn trend is en blijft zeer bulllish.

Volgens J.P. Morgan Chase & Co. (JPM) kan de GOUDPRIJS nog dit jaar boven de $2.000 dollar klimmen, en zelfs eind van dit jaar de $2.500 dollargrens aantikken.

[...]

Zowel J.P. Morgan als Goldman Sachs Group (GS), hebben hun toekomstbeeld voor de prijs van goud omhoog bijgesteld. Goldman Sachs is echter iets voorzichtiger: $1.900 dollar per troy ounce begin volgend jaar.

Bron: rt[z]
Geplaatst: maandag 8 augustus 2011

GOUDPRIJS door $1700

De prijs van goud stijgt fors, na de verlaging van rating van de VS. De grens van 1700 dollar per troy ounce (31,1 gram) is voor het eerst doorbroken.

Bron: rt[z]
Geplaatst: maandag 8 augustus 2011

Rumoerige handelsdag door afwaardering VS

De beurs in Amsterdam gaat maandag een rumoerige handelsdag tegemoet vanwege de afwaardering van de Amerikaanse kredietwaardigheid. In Azië werden al stevige verliezen geleden, de GOUDPRIJS steeg tot een nieuw recordniveau.

Bron: Nu.nl
Geplaatst: maandag 8 augustus 2011

GOUDPRIJS schiet omhoog

De prijs van goud steeg maandag fors, in reactie op de verlaging van de kredietwaardigheid van de Verenigde Staten.

De grens van 1700 dollar per troy ounce (31,1 gram) werd voor het eerst in de geschiedenis doorbroken.

De GOUDPRIJS breekt al maandenlang records, omdat investeerders goud zien als een relatief veilige belegging in onzekere tijden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$