Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2618 artikelen gevonden. Artikel 246 tot 250
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 11 juli 2016

De GOUDPRIJS geeft een bijzonder krachtig signaal!

De markten staan compleet op z’n kop. We vertelden u vorige week nog dat de beurzen tegengestelde signalen uitstuurden. Het lijkt er inmiddels meer op dat de markten volledig doorslaan.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 8 juli 2016

UBS: “Goud is in een nieuwe fase beland”

De GOUDPRIJS wist tot nu toe dit jaar al met 25% in waarde te stijgen en als het aan zakenbank UBS blijft gaat het daar niet bij blijven. Zo is UBS strateeg Joni Teves van mening dat de GOUDPRIJS de komende maanden kan gaan profiteren van meer koopgeweld dat zal losbarsten als gevolg van de onrust in de wereld.

Teves is zelfs van mening dat de GOUDPRIJS op dit moment in een nieuwe fase is beland. Teves komt tot de conclusie dat de GOUDPRIJS rap richting de grens van $ 1.400 zal kunnen gaan bewegen en de geopolitieke onrust kan daarnaast zorgen voor een extra opwaartse impuls.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: donderdag 7 juli 2016

ABN Amro ziet GOUDPRIJS stijgen naar $1.450

De GOUDPRIJS zal dit jaar blijven stijgen vanwege door een aanhoudende vlucht richting veilige havens en het uitblijven van een renteverhoging door de Amerikaanse centrale bank. Dat schrijft Georgette Boele, analist edelmetalen en valuta bij de ABN Amro. Volgens haar is de opwaartse trend in edelmetalen nog intact en is het vooruitzicht door recente ontwikkelingen als de 'Brexit' nog steeds zeer positief.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 7 juli 2016

De edelmetalen hebben hun glans terug

De stijging in de edelmetalen goud en zilver de afgelopen tijd, zijn u waarschijnlijk niet ontgaan. Na jaren van prijsdalingen, hebben de edelmetalen hun glans volledig terug. De GOUDPRIJS is dit jaar al met bijna 30% in waarde toegenomen. De zilverprijs doet hier nog een schepje bovenop met een stijging van ruim 45%.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 6 juli 2016

De GOUDPRIJS steeg naar het hoogste niveau in twee jaar.

De vlucht uit aandelen werd weerspiegeld in de aanhoudende run op veilig geachte staatsobligaties. Daarbij zakte het rendement op tienjarige Nederlandse staatsobligaties voor het eerst in de historie kortstondig tot onder 0 procent. De vergelijkbare Duitse rente bedraagt nu min 0,2 procent. De GOUDPRIJS steeg naar het hoogste niveau in twee jaar.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$