EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
21
kliks
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 2506 tot 2510 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: vrijdag 24 juni 2011

GOUDPRIJS gaat beginnen aan explosietraject [long term]

Forbes stelde onlangs een lijst van 6 punten samen die uitwijzen dat goud de stijgende lijn doorzet. Wij vonden het absoluut waard dit met u te delen...

[...]

Lees verder op Goud Portal
Geplaatst op: zondag 19 juni 2011

Marc Faber: Real values of things

In a money printing environment it is difficult to know the REAL values of things.

In a money printing environment it is difficult to know the REAL values of things.

Dit is precies hoe het systeem in elkaar zit. Zet de huizenmarkt bijvoorbeeld af tegenover de GOUDPRIJS en volg deze lijn voor een paar jaar. Kijk naar grondstofprijzen en zet deze af tegen de prijsontwikkeling van auto’s. Het geld klotst van de ene hoek naar de andere.

Marc Faber zet in zijn voorbeelden de S&P af tegen goud en de dollar. Door QE lijken aandelenbeurzen enorm in waarde gestegen, maar in werkelijkheid, bijvoorbeeld gemeten in goud of koopkracht, zijn ze nauwelijks van hun plaats geschoven, of zelfs gedaald!

Lees verder op Goud Portal
Geplaatst op: zondag 19 juni 2011

Winbare goudreserves goudmijnen in 20 jaar uitgeput volgens U.S. Geological Survey

Op basis van de tegengestelde trends van dalende productie en stijgende vraag uit India en China verwacht Standard Charter Bank een GOUDPRIJS van $5.000 dollar in de nabije toekomst.

Op basis van de tegengestelde trends van dalende productie en stijgende vraag uit India en China verwacht Standard Charter Bank een GOUDPRIJS van $5.000 dollar in de nabije toekomst.

De stijgende goudprijzen van de afgelopen 11 jaar hebben de winstgevendheid van goudmijnen sterk verbeterd. Ook heeft de hoge GOUDPRIJS geleid tot veel nieuwe exploratie projecten naar nieuwe goudreserves. Uit het laatste onderzoek Standard Chartered Bank op basis van informatie van het U.S Geologicay Survey, blijkt echter dat er slechts beperkt nieuwe goudvoorraden worden ontdekt en dat binnen 20 jaar de goudvoorraden van de meeste goudmijnen uitgeput zullen zijn.

Lees verder op GoudMarkt.nl
Geplaatst op: woensdag 15 juni 2011

Goudaandelen presteren ondermaats

[...]

De mismatch tussen goud en goudmijnaandelen kan maar twee potentiële uitkomsten opleveren: of de prijs van goud staat aan de vooravond van een forse correctie, of goudmijnaandelen staan in de startblokken voor koersexplosie.

Gezien de voedingsbodem voor de GOUDPRIJS – een negatieve reële rente in combinatie met aanhoudende financiële stress in het systeem – nog altijd aanwezig is, en zelfs nog met de dag toeneemt, verwachten we het nodige vuurwerk voor goudmijnaandelen in de tweede helft van 2011.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 12 juni 2011

Is de zomer van 2011 opnieuw een goed moment om goud te kopen?

Gedurende de afgelopen 10 jaar toen de GOUDPRIJS ieder jaar steeg en tijdens de sterke opgaande goudmarkt in de jaren 70, was de zomer altijd de beste periode om goud te kopen. De maanden juni, juli en augustus lieten relatief gezien de minste stijging zien. Of de zomer van 2011 opnieuw ditzelfde patroon in de GOUDPRIJS zal laten zien is de vraag. Diverse analisten komen tot verschillende conclusies. Het is namelijk eenvoudiger om het verleden in grafieken te verklaren dan de toekomst te voorspellen.

Lees verder op GoudMarkt.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs