EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 2531 tot 2535 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: maandag 6 juni 2011

Presentatie James Turk over valutas en goud

James Turk oprichter van goldmoney.com gaf op 29 april tijdens een conferentie in München een presentatie over devaluerende valuta’s en de stijging van de GOUDPRIJS. In zijn presentatie, die afgelopen zondag verscheen op goldmoney.com, laat Turk zien hoe alle belangrijke valuta’s hun waarde ten opzichte van goud verliezen.

Lees verder op Middelkoops Goud.com
Geplaatst op: zondag 5 juni 2011

Goud verder omhoog | zilver onzeker

Dankzij nieuwe economische cijfers omtrent de werkloosheid en de huizenmarkt in de Verenigde Staten komend uit maand Mei, zien we een enorme verkoopgolf in de maak op Amerikaanse aandelenbeurzen. Goud daarentegen blijkt voor de zoveelste keer opnieuw een veilige haven voor beleggers die graag hun geld parkeren in deze gouden asset class.

De trage economie die maar niet op gang komt in combinatie met veel onzekerheid op de financiële markten ondersteunen de omhoog bewegende GOUDPRIJS, aldus Shawn Hackett:, president van Hackett Financial Advisors. Hackett beweert terecht dat de falende markten de oorzaak zijn van het feit dat goud als wettig alternatief gezien wordt in de valutawereld.

De laatste statistieken volgens Kitco:

On the week, August gold futures prices on the Comex division of the New York Mercantile Exchange settled at $1,541.70 an ounce up 0.29% on the week.  July silver settled at $36.191 an ounce, down 4.42% on the week.

Afgelopen vrijdag nam goud een sprint omhoog nadat enkele neerwaartse economische statistieken boven water kwamen drijven.

Wat betreft zilver zijn analisten voorzichtiger met voorspellingen. Verwacht wordt dat zilver zal blijven schommelen rond zijn huidige koers. Men moet wel in gedachten houden dat de zilvervoorraden enorm aan het slinken zijn terwijl de vraag naar fysiek zilver nog steeds aan het toenemen is.

Lees verder op Goud Portal
Geplaatst op: woensdag 1 juni 2011

Interview met Greyerz door James Turk

Egon von Greyerz van Matterhorn Asset Management en James Turk van goldmoney.com bespreken in het onderstaande interview uitvoerig de goudmarkt.

Egon von Greyerz van Matterhorn Asset Management en James Turk van goldmoney.com bespreken in het onderstaande interview uitvoerig de goudmarkt.


De Europese schuldencrisis, de financiële en fiscale problemen van zowel de Verenigde Staten als het Verenigd Koninkrijk en de Chinese rol in de economie passeren de revue. Doordat centrale banken met hun geldpersfinanciering wereldwijd de waarde van valuta’s steeds verder uithollen, zal de GOUDPRIJS blijven stijgen. 

[VIDEO]

Lees verder op Middelkoops Goud.com
Geplaatst op: vrijdag 27 mei 2011

Sell in may?

Jarenlang was dit een credo in beleggersland, waar in de zomerperiode vanwege vakanties weinig gebeurde op de beurs en door het geringe zomervolume de koersen wat opdroogden.

Jarenlang was dit een credo in beleggersland, waar in de zomerperiode vanwege vakanties weinig gebeurde op de beurs en door het geringe zomervolume de koersen wat opdroogden.

Dit gold ook voor goud en zilver, te meer omdat in India, van oudsher een land waar veel goud werd gekocht, in september religieuze feesten beginnen die gepaard gaan met het aankopen van goud.

Dit jarenlange credo is nu echter veranderd. De Indiase vraag bestaat nog wel vanaf september, maar China heeft de rol van India overgenomen in het aankopen van het meeste goud. En daar komt bij, dat het Europese kaartenhuis onder aanvoering van Griekenland bezig is uit elkaar te vallen. Monetaire onrust binnen de Europese gelederen zal de GOUDPRIJS in euro’s verder gaan aanwakkeren, wat over de hele wereld goud in de picture zal zetten.

Lees verder op Edelmetaal Blog
Geplaatst op: woensdag 25 mei 2011

GOUDPRIJS in euros naar nieuw record

De GOUDPRIJS in euro’s is op 24/05/2011 gestegen naar € 1080. Dit is een nieuw hoogte record en hiermee stijgt de prijs van goud boven het voorgaande record van eind december 2010. De belangrijkste oorzaak voor de stijging de afgelopen dagen is de schuldencrisis in de eurozone en vooral de ontwikkelingen in Griekenland. Hierdoor is de koers van de euro gedaald ten opzichte van de dollar. Hiernaast is de GOUDPRIJS in dollars weer tot boven de $ 1500 gestegen.

Lees verder op GoudMarkt.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs