Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2594 artikelen gevonden. Artikel 2556 tot 2560
Bron: GoudMarkt.nl
Geplaatst: woensdag 18 augustus 2010

GOUDPRIJS weer terug naar 950 euro

De GOUDPRIJS heeft de afgelopen dagen een bodem neergezet op het EUR 900 niveau en is nu gestegen tot EUR 951. Het lijkt erop dat de traditioneel zwakkere zomermaanden die altijd een goed koopmoment voor goud bieden ten einde lopen. Een combinatie van een sterkere GOUDPRIJS en een zwakkere dollar heeft de goudkoers in euro’s de laatst dagen sterk laten stijgen.

Bron: cash.be
Geplaatst: zondag 15 augustus 2010

GOUDPRIJS kan voor einde van dit jaar stijgen tot $1300/troy ounce (Goldman Sachs)

Als gevolg van de aanhoudende druk op de rentevoeten en de vooruitzichten van opnieuw een politiek van quantitative easing in de Verenigde Staten biedt goud volgens Goldman Sachs opnieuw kansen.

Bron: Geld & Beleggen
Geplaatst: vrijdag 6 augustus 2010

Nu geen goud, maar zilver

Over goud als belegging is de laatste tijd erg veel geschreven. Goud wordt vaak als een aantrekkelijke vluchthaven gezien in economisch woelige tijden. De GOUDPRIJS zit ook al een tijd in de lift. Zilver krijgt doorgaans minder aandacht. Toch stijgt ook de prijs van dit edelmetaal, terwijl de recordstanden van 1980 nog ver weg zijn.

Bron: Indexus
Geplaatst: dinsdag 27 juli 2010

Dalende productie positief voor GOUDPRIJS

Zolang de onrust op de financiële markten aanhoudt zal de vraag naar goud waarschijnlijk op een hoog niveau blijven, terwijl het aanbod achterblijft. Dit zal de GOUDPRIJS ondersteunen, zo stellen marktvorsers.

Goud en andere traditionele veilige havens gedijen uitstekend onder de huidige onzekere economische omstandigheden. De GOUDPRIJS zet zijn opmars dan ook onverdroten voort en tikte een paar weken geleden zelfs een nieuw record (in US dollars) aan. Beleggers vrezen een terugval van de economische groei en zijn nog niet gerust op de Europese schuldencrisis.

Bron: BeursPlaza
Geplaatst: dinsdag 27 juli 2010

GOUDPRIJS kan oplopen tot ruim $ 3000

De GOUDPRIJS kan de komende jaren oplopen tot wel boven de 3000 dollar.

[...]

Zwakke economie
Volgens hem zullen de voortdurende economische problemen de vraag opdrijven naar edelmetalen, en dan goud in het bijzonder. Hernieuwde zorgen over de staat van de economie betekenen dat beleggers hun cash veilig willen herbeleggen, zegt Foster in een gesprek met het Britse fondsenplatform Citywire.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$