EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
24
kliks
Bron: BNR.nl
20
kliks
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 2556 tot 2560 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: woensdag 23 maart 2011

Waarom zilver kopen, waarom nu?

8 redenen om zilver te kopen

8 redenen om zilver te kopen

In deze blog zetten wij uiteen waarom juist nu zilver een interessante investering is. Wij gaan hier meer in op zilver dan op goud. De reden hiervan is dat de GOUDPRIJS al door zijn record van 1980 van $850 heen is en zilver nog niet. Zilver heeft naar ons idee nog een langere weg omhoog te gaan dan goud.

Lees verder op zilvergoudwinkel Blog
Geplaatst op: zaterdag 19 maart 2011

Goudinflatie: waarde goudklomp overtreft GOUDPRIJS

Goud is hot, en niet zo'n beetje ook. Op een Amerikaanse veiling is een goudklomp verkocht voor bijna drie keer de waarde in goud.

Goud is hot, en niet zo'n beetje ook. Op een Amerikaanse veiling is een goudklomp verkocht voor bijna drie keer de waarde in goud.

Goud is altijd zn eigen gewicht waard, luidt een bekend adagium. Dat maakt het volgens sommigen betrouwbaarder dan papier geld.

Maar afentoe levert goud zelfs meer dan zn eigen gewicht op. Woensdag 16 maart bracht een goudklomp bij een veiling in het Amerikaanse Sacramento liefst 400 duizend dollar op, ofwel 283 duizend euro.

Lees verder op Z24! Zakelijk Nieuws
Geplaatst op: zaterdag 19 maart 2011

De Komende Vlucht Uit Valuta - Deel VIII:De manipulatie van de goud en zilverprijs

Het achtste deel van de serie guespost uit het rapport:"De Komende Vlucht uit Valuta", gaat in op de manipulatie van de goud en zilverprijs.

Het achtste deel van de serie guespost uit het rapport:"De Komende Vlucht uit Valuta", gaat in op de manipulatie van de goud en zilverprijs.

De kunstmatige onderdrukking van de goud en zilverprijzen komt ten einde
Dankzij het werk van de Gold Anti-Trust Action Commitee (www.gata.org) zijn er inmiddels legio aanwijzingen dat een consortium van Westerse centrale banken en op Wall Street opererende grootbanken een geheime goudpolitiek uitoefent om de prijs van goud te onderdrukken. Inmiddels is het geen publiek geheim meer dat Westerse centrale banken in de jaren 60 van de vorige eeuw de GOUDPRIJS op een kunstmatig (laag) niveau hielden via de ‘London Goldpool’. Deze gaf echter aan het eind van de jaren zestig de geest als gevolg van politieke spanningen en vrijemarkt krachten.

Lees verder op Middelkoops Goud.com
Geplaatst op: zaterdag 19 maart 2011

Goldman Sachs:Goud naar $1.480

De Amerikaanse investeringsbank Golman Sachs publiceerde een rapport waarin zij hun geloof in een Goud rally nogmaals kenbaar maakt. Goldman Sachs verwacht dat de GOUDPRIJS binnen drie maanden naar $1.480 per troy ounce zal stijgen.

Lees verder op Middelkoops Goud.com
Geplaatst op: maandag 14 maart 2011

Goud, zilver omhoog wegens multi-factoren

Deze week wordt belangrijk voor de edelmetalen en zoveel meer. Gaat de GOUDPRIJS krachtig door de top rond 1430-1445$ kunnen breken? Zal zilver in 1 week parabolisch gaan, vooraleer een correctie aankomt? Deze week wordt echt belangrijk. Het is slechts een gevoel dat nu in me zit. En sinds vorige week denk ik eraan om winst nemen op speculatieve posities in zilver. Deze week zou dat wel eens kunnen gebeuren als we verder parabolisch gaan.

Lees verder op Gold and Glory
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs