Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2615 artikelen gevonden. Artikel 2581 tot 2585
Bron: BeursPlaza
Geplaatst: dinsdag 27 juli 2010

GOUDPRIJS kan oplopen tot ruim $ 3000

De GOUDPRIJS kan de komende jaren oplopen tot wel boven de 3000 dollar.

[...]

Zwakke economie
Volgens hem zullen de voortdurende economische problemen de vraag opdrijven naar edelmetalen, en dan goud in het bijzonder. Hernieuwde zorgen over de staat van de economie betekenen dat beleggers hun cash veilig willen herbeleggen, zegt Foster in een gesprek met het Britse fondsenplatform Citywire.

Bron: rtl[z]
Geplaatst: maandag 26 juli 2010

Nu snel goud verkopen?

Wat is er aan de hand? Waarom daalt de GOUDPRIJS? Goud kon toch alleen maar verder stijgen? Zomaar wat vragen die door veel hoofden van de Europese goudbeleggers spookten de afgelopen weken. Daarom even kort de feiten op een rij.

Golfpatroon
Alle prijzen bewegen zich in een golfpatroon. Net als bijna alles in de natuur. Ook de GOUDPRIJS ontkomt hier niet aan de onafwendbare cyclus. Maar net als bij de mens duurt ook de cyclus van goud tientallen jaren. We moeten 40 jaar terug om naar het begin van de vorige bullmarkt (stijgende markt) in goud te gaan.

Bron: GoudMarkt.nl
Geplaatst: zaterdag 24 juli 2010

Bewijs van GOUDPRIJS manipulatie door Adrian Douglas

Adrian Douglas een van de bestuursleden van GATA, heeft opnieuw een uitgebreide analyse gemaakt over de ontwikkeling en de manipulatie van de GOUDPRIJS de afgelopen 30 jaar. Zijn belangrijkste conclusies:

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 9 juli 2010

Goud daalt, leve goud!

De GOUDPRIJS is de laatste dagen gedaald, naar het niveau dat het voor het eerst in mei dit jaar haalde.

De redenen hiervoor zijn, voor zover ik kan zien, vrij eenvoudig.

Bron: Cash.be
Geplaatst: zondag 4 juli 2010

Iedereen praat over goud

In de afgelopen dagen viel de correctie bij de grondstoffen opnieuw op. De financiële markten anticiperen op een economische groeivertraging, die onvermijdelijk een verminderde vraag naar grondstoffen met zich gaat meebrengen. Maar er was nog een andere opvallende vaststelling: de GOUDPRIJS hield goed stand. Wil dat zeggen dat we een hogere GOUDPRIJS mogen verwachten?

Boris Cukon (Fuchs Global Natural Resources): “Ik was onlangs in Canada en daar had iedereen de mond vol over maar één ding: goud. Of twee eigenlijk, want goudmijnaandelen kregen eveneens alle lof toegezwaaid. Van andere grondstoffen lusten de beleggers blijkbaar geen pap meer.”Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$