EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 431 tot 435
Geplaatst op: woensdag 27 januari 2016

Goud en zilver: er is toch iets vreemd aan de hand

Het eens zo machtige Comex is tegenwoordig nog maar een schim van zichzelf. Nadat de goudkluizen leeggezogen werden, ziet het er nu naar uit dat de zilverkluizen eenzelfde lot wacht. Al jaren vraagt men zich af hoe lang deze situatie houdbaar is. Mogelijk krijgen we in 2016 een antwoord.

Voor de financiële crisis lag er nog meer dan 5 miljoen ounces goud opgeslagen in de ‘registered’ kluizen van de Comex. In 2013 daalde deze goudvoorraad van meer dan 3 miljoen ounces naar minder dan 0,5 miljoen ounces op het moment dat de GOUDPRIJS van zijn voetstuk viel en $500 daalde op enkele maanden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 27 januari 2016

Dow Jones naar 25.000 punten, goud naar $50.000/ounce

Zit het pessimisme zo diep dat alles weer gaat stijgen? Gisteren stegen zowel aandelen als de GOUDPRIJS mooi hand in hand, het kan dus. Maar het blijft een vreemde markt om in te beleggen, een markt die alle wetten van de financiële markten lijkt te willen tarten. Het kan dus ook verrassen in positieve zin.

De Federal Reserve houdt vandaag nog eens een meeting. Veel mag er niet verwacht worden. De huidige turbulentie sluit een nieuwe renteverhoging zo goed als uit. Analist Yves Lamoureux gelooft zelfs dat Janet Yellen en Co nog zullen terugkomen op hun beslissing om de rente te verhogen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 27 januari 2016

Zilver en Goud stijgen ruim 5%

De zilverprijs en GOUDPRIJS in dit jaar met ruim 5% gestegen. Het meest opvallende uit de meest recente data is...

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: dinsdag 26 januari 2016

Beleggers zoeken hun heil in goud

De GOUDPRIJS steeg dinsdag tot het hoogste niveau sinds begin november. Meer en meer beleggers steken hun geld in het edelmetaal dat ze zien als veilige haven te midden van een wereldwijde daling van de aandelenbeurzen en hernieuwde druk op de olieprijzen.

Goud werd verhandeld voor 1.115 dollar (1030,98 euro) per troy ounce (31,1 gram), de hoogste prijs sinds 3 november. ''De aandelenmarkten zijn risicovol. Daarom zien we een toename van de vraag naar beleggingen die veilig worden geacht'', zei een handelaar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 januari 2016

Barrick Gold schrijft $3 miljard af vanwege daling GOUDPRIJS

Barrick Gold, het grootste goudmijnbedrijf ter wereld, heeft een afschrijving van $3 miljard op haar bezittingen aangekondigd. Het bedrijf verwacht op korte termijn geen herstel van de GOUDPRIJS en heeft daarom de waarde van haar bezittingen naar beneden bijgesteld.

Lees verder op Marketupdate

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs