Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2585 artikelen gevonden. Artikel 446 tot 450
Bron: Doijer & Kalff
Geplaatst: vrijdag 23 oktober 2015

Beleggers voegen $393 miljoen toe aan goud-ETF's

Door de stijging van de GOUDPRIJS tonen Amerikaanse beleggers weer belangstelling voor het gele metaal, want in de eerste twintig dagen van oktober voegden zij in totaal $393 miljoen aan hun positie in goud-ETF’s toe. Dat is de grootste toename sinds februari, toen beleggers voor ongeveer $700 miljoen goud kochten via zogeheten exchange traded funds.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 23 oktober 2015

GOUDPRIJS stijgt door rentebesluit ECB

Sinds het rentebesluit van de ECB is de GOUDPRIJS al met 2,5% gestegen. Op het moment van schrijven staat de koers boven de €34.000 per kilo, dat is omgerekend ruim €1.057 per troy ounce. De prijsstijging is vrijwel volledig te verklaren door de waardedaling van de euro.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 20 oktober 2015

Is het ergste achter de rug voor platinum?

Platinum beleeft een dramatisch 2015. Het edelmetaal zakte dit jaar zelfs onder de GOUDPRIJS. Maar nu is het prijsverschil met goud zo groot geworden, dat diverse marktkenners denken dat het ergste achter de rug is.

De prijs van platinum was gedurende het grootste deel van de laatste 10 jaar een flink stuk hoger dan goud. Gemiddeld betaalde men voor platinum 34 procent meer, zo’n $273 per ounce.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: dinsdag 20 oktober 2015

Koersdoel Goud ABN AMRO 26% te laag

Het koersdoel voor de GOUDPRIJS van ABN AMRO is momenteel 26% te laag. Andere banken zolas Goldman Sachs en JP Morgan...

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 20 oktober 2015

Goudmijnaandelen: deze keer is het écht anders

Wordt dit de zoveelste ontgoocheling voor de goudkevers of is het deze keer écht anders. Als we de vergelijking maken met de vorige opstoot van de GOUDPRIJS  en de goudmijnaandelen dan zien we vandaag wél fundamenteel grote verschillen.

Dit zorgt er voor dat de kans nu veel groter is dat we deze keer écht vertrokken zijn met de GOUDPRIJS en de goudmijnaandelen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$