EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: vrijdag 12 oktober 2018

China stopt met IMPORT van Amerikaanse olie

China voert geen olie meer in uit de Verenigde Staten. Het is een tegenreactie op de houding van deze laatste: de handelsoorlog op de spits willen drijven. President Trump wil nog eens voor 200 miljard dollar Chinese goederen belasten. En zegt bereid te zijn àlle invoer uit dat land extra te tariferen. Eerder in juni 2018 hief China reeds een extra tax van 25% op Amerikaanse olie. Waarop de VS een nieuwe vergelding instelde. De verhouding tussen beide landen is verworden tot een politiek spel van straffen tegen opbod.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 oktober 2018

Ondanks handelsoorlog met Washington floreert de Chinese buitenlandse handel

Ondanks de handelsoorlog tussen Washington en Peking is de Chinese buitenlandse handel in september fors gestegen. De export nam tegenover een jaar eerder met 14,5 procent toe tot 226,7 miljard dollar, terwijl de IMPORT vanuit de VS 14,3 procent toenam tot 195 miljard dollar. De handelsbalans klokt zo af op een overschot van bijna 32 miljard dollar, meldt de Chinese douane vrijdag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 10 oktober 2018

Trump: China is niet klaar voor een deal

De Amerikaanse president Donald Trump dreigt met nog meer IMPORTtarieven voor China. Volgens Trump zegt de Chinese regering wel dat ze een deal willen, maar zijn ze "niet klaar voor".

Daarom zijn meer IMPORTheffingen gerechtvaardigd, vindt de Amerikaanse president. Persbureau Reuters schrijft dat Trump dreigt met een extra heffingen op 267 miljard dollar aan Chinese producten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 10 oktober 2018

Turkse inflatie stijgt naar hoogste punt in vijftien jaar

De inflatie in Turkije is in september gestegen naar bijna 25 procent op jaarbasis. De inflatie ligt daarmee op het hoogste niveau in vijftien jaar. Dit is vooral veroorzaakt door de sterk in waarde gedaalde Turkse lira.

Door de goedkopere lira wordt het veel duurder om bijvoorbeeld energie en levensmiddelen te IMPORTeren. De prijzen van voedsel stegen met bijna 28 procent. Ook energie, transport, kleding en andere diensten en producten werden fors duurder voor Turkse consumenten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2018

IMF verlaagt groeiverwachting wereldeconomie vanwege handelsoorlog

De handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China werpt een schaduw over de economische vooruitzichten in de wereld. 

Vanwege de vele opgeworpen IMPORTheffingen heeft het Internationaal Monetair Fonds (IMF) zijn groeiramingen voor de VS en China verlaagd. Ook de prognose voor de wereldeconomie als geheel pakt lager uit.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs