EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: maandag 20 mei 2019

Mooie cijfers nooit kapotchecken

Als je de cijfers een beetje uit elkaar haalt, ontstaat er een duidelijker beeld, zegt De Kort. In de particuliere sector in Japan gebeurt nog steeds niet veel. En dat levert mini-minnetjes op. Maar de overheid is er nog steviger dan anders tegenaan gegaan en dat levert dan weer een dikke plus op. Daarnaast is het feit dat de IMPORTen fors onder druk staan - macro-economisch gezien - ook een plus.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: zaterdag 18 mei 2019

VS stoppen met heffingen op staal en aluminium uit Canada

De Verenigde Staten stoppen met de heffingen op geïmporteerd staal en aluminium uit Canada. Dat blijkt uit een gezamenlijke verklaring van de VS en Canada.

De stap gaat uiterlijk binnen 48 uur in. Ook zou Washington de IMPORTheffingen op staal en aluminium uit Mexico willen schrappen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2019

Chinese overheid zet alles in om een groeivertraging te voorkomen

De Chinese economie heeft het op dit moment niet makkelijk. De economie van het groeiland wordt immers geteisterd door de opgelegde IMPORTtarieven vanuit de VS. Ondertussen probeert de Chinese overheid er alles aan te doen om een groeivertraging te voorkomen. En dat kan zelfs leiden tot het eerste begrotingstekort in jaren tijd.

De handelsstrijd tussen de Amerikanen en de Chinezen lijkt met de dag heftiger te worden. Tijdens de afgelopen dagen zijn er over en weer nieuwe IMPORTtarieven opgelegd. Daarnaast onderzoekt China op dit moment de mogelijkheid voor het dumpen van Amerikaanse staatsobligaties. Met andere woorden lijkt een handelsdeal op dit moment ver weg te zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 15 mei 2019

Voormalig Goldman CEO noemt hogere IMPORTtarieven ‘not a bad idea’

De Verenigde Staten van Amerika doen er goed aan om de IMPORTtarieven op Chinese goederen te verhogen, dat beweert althans voormalig Goldman Sachs CEO Lloyd Blankfein. De Amerikanen ondervinden ongetwijfeld last van de handelsoorlog, maar op lange termijn zijn het toch de Chinezen die het meeste schade zullen oplopen. Blankfein noemt het een goed middel om te onderhandelen.

De spanningen tussen ’s werelds grootste economieën liepen vorige week op. Trump verhoogde de IMPORTtarieven van 10 naar 25 procent en China reageerde door evenzeer hun IMPORTtarieven te verhogen. De financiële markten zien het niet graag gebeuren, maar Lloyd Blankfein beweert dat het zo slecht nog niet is. Hij is van mening dat de USA uiteindelijk de winnaar zal zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2019

Wat is de kans dat China zijn Amerikaans staatspapier dumpt?

De handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China is geëscaleerd. Zo hebben beide landen onlangs de IMPORTtarieven op goederen verhoogt. Maar China heeft nog een wapen, dat het kan gebruiken in de oorlog: het dumpen van Amerikaans staatspapier.

China bezit op het moment 1,13 biljoen dollar aan Amerikaans staatspapier volgens Neeraj Seth. Seth is directeur van de Aziatische kredietmarkt bij BlackRock. Volgens hem is de kans heel erg klein dat China het Amerikaanse staatspapier zal verkopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs