EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
47
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
21
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: woensdag 1 augustus 2018

China wil meer olie uit Iran IMPORTeren

China IMPORTeerde in de eerste helft van dit jaar 10% meer olie uit Iran en de verwachting is dat dit volume in de toekomst nog verder zal toenemen. Daarmee positioneert de tweede grootste economie en de grootste olieconsument ter wereld zich lijnrecht tegenover het Amerikaanse sanctiebeleid.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 30 juli 2018

Heeft de dollar het plafond bereikt?

De Dollar Index zit al sinds het begin van dit jaar in de lift. Ondanks het gevoerde handelsbeleid van Donald Trump is de dollar alleen maar sterker geworden. Dat heeft deels te maken met het feit dat de Amerikaanse economie volgens de verwachtingen weinig hinder ondervindt van de opgelegde IMPORTheffingen. Daarnaast speelt de Fed ook een belangrijke rol.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 30 juli 2018

Frankrijk, Spanje en Portugal investeren in aardgas

De regeringsleiders van Frankrijk, Spanje en Portugal hebben onlangs overeenstemming bereikt over nieuwe investeringen in hun energiemarkt. De drie landen willen hun netwerk van aardgasleidingen verder ontwikkelen, zodat het makkelijker wordt om aardgas te IMPORTeren en tussen de drie landen te distribueren. Deze nieuwe investeringen zijn volgens de regeringsleiders nodig om minder afhankelijk te worden van aardgas uit Rusland. 

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 26 juli 2018

Handelsoorlog VS en EU lijkt afgewend na akkoord Trump en Juncker

De Amerikaanse president Donald Trump en Jean-Claude Juncker, president van de Europese Commissie, zijn woensdag overeengekomen dat IMPORTtarieven aan beide kanten omlaag moeten.

De dreigende handelsoorlog tussen Amerika en de Europese Unie lijkt daarmee voorlopig afgewend.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 20 juli 2018

Trump: 'Klaar' om 505 miljard dollar aan Chinese goederen extra te belasten

De Amerikaanse president Donald Trump zegt "klaar" te zijn om extra heffingen in te stellen op 505,5 miljard dollar aan Chinese goederen die de VS IMPORTeert.

“Ik doe dit niet om de politiek. Ik doe dit om het juist is voor ons land”, aldus de zakenman. “Wij worden al langere tijd opgelicht door China.”

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs