EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: donderdag 14 juni 2018

'Amerikaanse heffingen tegen China mogelijk al vrijdag van kracht'

De Amerikaanse regering staat op het punt verdere IMPORTheffingen op Chinese goederen in te voeren. Die maatregelen kunnen mogelijk vrijdag al van kracht worden. 

De Amerikaanse president Donald Trump wil donderdag zijn definitieve plan voor IMPORTheffingen op goederen ter waarde van miljarden dollars hebben afgerond, stellen ingewijden tegenover zakenkrant The Wall Street Journal.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 juni 2018

Europa slaat terug & de gezondheid van Trump

De stand was 1-0 voor de VS doordat Trump had besloten plots staal en aluminium uit Europa zwaarder te gaan belasten. Dit ‘onevenwicht’ wordt volgende maand hersteld tot 1-1. Want in juli 2018 heft het aangevallen Europa op haar beurt hogere IMPORTtaksen op Amerikaanse producten. Het zal gaan om onder andere ‘pinda’s, sinaasappelsap, jeans, motorfietsen en bourbon’. Met het recht om nog meer producten te gaan belasten. Actie en reactie dus. Wie kaatst kan de bal verwachten, zoals het spreekwoord terecht zegt. De handelsoorlog lijkt nu echt begonnen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 11 juni 2018

Euraziatische landen versterken samenwerking via SCO

Terwijl de Westerse regeringsleiders tijdens het topoverleg van de G7 in Canada tevergeefs probeerden de Amerikaanse IMPORTheffingen tegen te houden werden er aan de andere kant van de wereld nieuwe afspraken gemaakt over het verbeteren van economische samenwerking op het Euraziatische continent.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zondag 10 juni 2018

Trump dan toch niet akkoord met slotverklaring G7

De Amerikaanse president Donald Trump heeft via Twitter gemeld dat hij niet meer achter de verklaring van de G7-top staat, die hij bijwoonde. Trump is misnoegd wegens een persconferentie van de Canadese premier Justin Trudeau die het had over maatregelen tegen de Amerikaanse IMPORTheffingen op staal en aluminium.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 5 juni 2018

Toch Amerikaanse IMPORTheffingen op staal en aluminium – bedrijfsleven woedend

‘The Donald’, bijnaam van de Amerikaanse president Trump, heeft toch zijn zin doorgedrukt. Vanaf begin van deze maand zijn Amerikaanse IMPORTheffingen op staal en aluminium uit Europa, Canada en Mexico ingevoerd. Het zoveelste staal van protectionisme, wat zeker kan leiden tot een nieuwe handelsoorlog. En opeens wordt Europa ook geviseerd, maar wij toch altijd ‘de hand hebben uitgestoken’ naar deze overzeese zeer belangrijke partner op economisch, financieel en politiek vlak.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs