EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2019

Indiase gezinnen zitten op 23.000 ton goud. Hoe lang nog?

India heeft gedurende de geschiedenis een grote affiniteit met goud uitgebouwd. Het land is een van de grootste IMPORTeurs van goud ter wereld. Maar aan die bloeiperiode zou mogelijk een einde kunnen komen. Dat meldt het magazine The Economist naar aanleiding van nieuwe cijfers over de Indiase goudIMPORT. De voorbije elf maanden is de invoer van goud met met 5,5 procent teruggevallen tegenover de periode voordien. Vele Indiase juweliers vrezen voor hun toekomst.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 14 maart 2019

Nederland voor het eerst netto IMPORTeur van aardgas

Nederland was in 2018 voor het eerst in de geschiedenis een netto IMPORTeur van aardgas, zo blijkt uit nieuwe cijfers van het CBS. Door het terugschroeven van de aardgasproductie in Groningen moest er meer aardgas uit het buitenland worden geïmporteerd. Vorig jaar exporteerde ons land voor €9,8 miljard aan gas, terwijl de IMPORT op €12 miljard uitkwam. Dat is een tekort van €2,1 miljard.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2019

Voor het eerst handelstekort in aardgas in 2018

Dat Nederland nu voor het eerst netto IMPORTeur van aardgas is, komt doordat de gaskraan steeds verder wordt dichtgedraaid vanwege de aardbevingen die de gaswinning in Groningen veroorzaakt.

De gaswinning in Groningen wordt de komende jaren fors verminderd om in 2030 helemaal te worden stilgelegd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 6 maart 2019

'VK schrapt bij 'no deal-Brexit' tot 90 procent van IMPORTtarieven'

De Britse overheid is van plan 80 tot 90 procent van alle handelstarieven te schrappen voor IMPORT, indien er geen Brexit-deal wordt bereikt, schrijft Sky News woensdag op basis van anonieme overheidsbronnen. De plannen zouden worden gepubliceerd als het premier Theresa May komende week niet lukt om het parlement van haar deal te overtuigen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2019

China wil niet langer de vuilnisbak van de wereld zijn. De gevolgen voor het milieu zijn niet te overzien

Begin 2017 kondigde China aan om vanaf 1 januari 2018 te stoppen met het IMPORTeren van afval uit andere landen. Tot dan kon China doorgaan voor de vuilnisbelt van de wereld. De Chinezen IMPORTeerden elke jaar opnieuw zo’n 10 miljoen kubieke ton plastic afval. Goed voor zowat tweederde van alle afval in de wereld en 17 keer meer dan eender welk ander land.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs