EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
54
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 16 tot 20
Geplaatst op: vrijdag 2 maart 2018

'IMPORTheffingen VS op aluminium en staal brengen handelsoorlog dichtbij'

De IMPORTheffingen voor buitenlands staal en aluminium die de Amerikaanse president Trump heeft aangekondigd zouden de wereld op de rand van een handelsoorlog kunnen brengen. Business Europe, de spreekbuis voor het Europese bedrijfsleven, waarschuwt daarvoor.

Directeur Markus Beyrer vreest dat het besluit zorgt voor ''verregaande verstoring’’ in de wereldhandel, met grote gevolgen voor het zakenleven en consumenten. ''Er zijn geen winnaars in een handelsoorlog.’’

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 februari 2018

Gazprom: Europa heeft ons aardgas nodig

Europa krijgt binnen een paar jaar te maken met tekorten aan aardgas en stijgende prijzen, indien ze niet meer aardgas uit Rusland IMPORTeert. Dat zei het Russische energiebedrijf Gazprom in een verklaring tegenover Reuters. Door een daling van de Europese gasproductie en een toenemende vraag naar aardgas zal er op termijn een tekort ontstaan.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: vrijdag 9 februari 2018

Gazprom: "Europa moet meer Russisch gas IMPORTeren om tekort te vermijden"

Economie In Europa dreigen een gastekort en flink hoge gasprijzen, als de Europese landen niet meer gas gaan IMPORTeren uit Rusland. Dat heeft een hoge bestuurder van het staatsgasbedrijf Gazprom gezegd tegen persbureau Reuters. Vertrouwen op gasinvoer uit de Verenigde Staten heeft volgens hem geen zin.

Economie In Europa dreigen een gastekort en flink hoge gasprijzen, als de Europese landen niet meer gas gaan IMPORTeren uit Rusland. Dat heeft een hoge bestuurder van het staatsgasbedrijf Gazprom gezegd tegen persbureau Reuters. Vertrouwen op gasinvoer uit de Verenigde Staten heeft volgens hem geen zin.

"We kunnen zoveel gas leveren als nodig is voor Europa, ook al betreden we een nieuwe markt in China, maar Europa moet nu beslissen", stelde Alexander Medvedev, bij Gazprom verantwoordelijk voor de uitvoer naar het buitenland.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 4 februari 2018

VS overweegt nieuwe sancties tegen Venezuela

De Verenigde Staten overwegen de IMPORT van olie uit Venezuela en de export van geraffineerde olieproducten naar het land te blokkeren. Dat zei de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Rex Tillerson zondag tijdens een persconferentie in Argentinië. Met een dergelijke sanctie kan de regering van de Venezolaanse president Maduro verder onder druk worden gezet om weer terug te keren naar de grondwet, zo verklaarde Tillerson.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 29 januari 2018

EU waarschuwt Trump voor handelsoorlog

De Europese Unie heeft de Amerikaanse president Trump gewaarschuwd dat er vergeldingsacties zullen volgen, indien de regering in Washington besluit IMPORTbeperkingen op te leggen aan Europese bedrijven. Met deze waarschuwing probeert de EU de Amerikaanse regering op andere gedachten te brengen, voordat de situatie escaleert richting een trans-Atlantische handelsoorlog.

Lees verder op Geotrendlines

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs