Nieuws / Artikelen met het woord

import

708 artikelen gevonden. Artikel 251 tot 255
Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: donderdag 10 juli 2014

India handhaaft IMPORTheffing goud

India verraste vandaag de goudmarkt door de IMPORTheffing op goud te handhaven, zo meldt Reuters op haar website. De IMPORTheffing op goud blijft staan op 10%. India is na China de grootste goudconsument van de wereld en IMPORTeerde in 2013 ongeveer 1000 ton goud. De goudfuture in India sprong 2% omhoog op nieuws. De markt rekende juist op een reductie van de IMPORTheffing. De grootste goudhandelaar in India gaf gisteren aan te verwachten dat de minister van financiën waarschijnlijk de IMPORTheffing zou verlagen naar 6%.

Bron:
Geplaatst: zondag 6 juli 2014

Een Eeuw Slavernij - de geschiedenis van de FED

What is the Federal Reserve system? How did it come into existence? Is it part of the federal government? How does it create money? Why is the public kept in the dark about these IMPORTant matters? In this feature-length documentary film, The Corbett Report explores these IMPORTant question and pulls back the curtain on America's central bank.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 4 juli 2014

India is momenteel de wild card op de goudmarkt

De situatie op de goudmarkt is er niet bepaald overzichtelijker op geworden. India heeft de IMPORTbelasting op goud opgeheven om het tekort op de lopende rekening te drukken. De goudhonger van de Indiërs was namelijk zo groot dat de IMPORT van goud onhoudbare proporties had aangenomen. En dus moest de regering wel ingrijpen.

Bron: Ingoldwetrust.ch
Geplaatst: woensdag 25 juni 2014

Chinese Gold Demand 883 Tonnes YTD

Withdrawals from the Shanghai Gold Exchange (SGE) vaults in week 24 accounted for 33 metric tonnes. Year to date Chinese gold demand, measured by SGE withdrawals, stands at 883 tonnes. A quick calculation (week 1 – 24  SGE withdrawals – mine – scrap) tells us that China net IMPORTed 599 tonnes year to date, annualized 1298 tonnes.

[...]

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 24 juni 2014

De eurocrisis in een notendop

Het hebben van één gezamenlijke munt biedt veel economische voordelen (o.a. goed voor de internationale handel) maar is onmogelijk in een gebied met heterogene economieën. De Griekse economie is bijv. veel minder concurrerend dan de Duitse economie waardoor het land drie keer zoveel IMPORTeert (waardoor geld uit het land wegstroomt) dan exporteert (vice versa). Hierdoor stroomt er voortdurend geld van de ‘zwakke’ economieën naar de sterke economieën. Wanneer consumenten, in landen met minder mogelijkheden voor productiviteit, de voorkeur geven aan goedkopere en betere IMPORTproducten dan zal de buitenlandse schuld stijgen. Tegelijkertijd verslechtert de eigen productiviteit van het land.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$